Τι φοράνε σήμερα

Όπως οτιδήποτε γίνεται στο τέλος viral (και αποφέρει και κάποια χρήματα στο μυαλό ή τα μυαλά που κρύβονται από πίσω, γιατί ας μην κρυβόμαστε, αυτό είναι το ιδανικό σενάριο), έτσι και το whatmydaughterwore βασίστηκε σε μια απλή ιδέα. Μια ιδέα της κατηγορίας ρε γαμώτη γιατί να μην το έχω σκεφτεί εγώ – βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα μπορούσε να το είχε κάνει ο καθένας, γιατί μιλάμε και για ένα καθόλου αμελητέο ταλέντο: Η Jennifer Williams είναι illustrator και σκέφτηκε να σκιτσάρει κάθε μέρα τα outfits των τριών παιδιών της και των φίλων τους, αυτά που θεωρούσε ότι άξιζαν σκιτσάρισμα, τέλος πάντων. Και μιλώντας για “σκίτσα” αδικούμε τις υπέροχες ζωγραφιές της Jennifer, που στην πραγματικότητα είναι πολύ παραπάνω. Μιλάμε για κανονικά editorials street style μόδας, με όλες τις λεπτομέρειες των ρούχων και των αξεσουάρ να αναπαριστώνται λεπτομερώς, μέχρι ρανίδος.

Jennifer Williams

Παιδιά που μεταμφιέζονται στο σπίτι χωρίς να πρόκειται να βγουν έξω, παιδιά που ντύνονται για να πάνε σχολείο, παιδιά που είναι επαγγελματίες μοντέλα, παιδιά που οι γονείς τους είναι στιλίστες, παιδιά που ενδιαφέρονται για το ντύσιμό τους και παιδιά που αδιαφορούν, παιδιά που παραείναι μικρά για να ενδιαφέρονται για το ντύσιμό τους αλλά που τυχαίνει να ενδιαφέρονται οι γονείς τους, όλα βρίσκουν τον δρόμο τους για το σάιτ της Jennifer και το instagram account της (μεγάλο κόλλημα).

Η Jennifer ζει σε ένα loft στο Williamsburg (πού θα ζούσε) στο οποίο, με τρία παιδιά μέσα, κάποια στιγμή δεν έβρισκε χώρο για να ζωγραφίσει. Από τότε που είχε αυτή την ιδέα, το διαμέρισμα είναι γεμάτο παιδιά, και ο ελεύθερος χώρος ακόμα λιγότερος. Η ίδια λέει ότι προσπαθεί να μην κάνει αυτό το μικρό της προτζεκτάκι να φαίνεται γλυκανάλατο και cheesy αλλά να μοιάζει περισσότερο με ένα sketchbook ή DIY blog με “αληθινούς ανθρώπους και τα καθημερινά τους ρούχα” και, φυσικά, το έχει βγάλει και σε βιβλίο. Αν αναρωτιέστε πόση ώρα της παίρνει να ζωγραφίσει κάθε (αεικίνητο, γιατί σκέψου ότι υπάρχουν και πολλά μικρά) παιδί, δεν είστε οι μόνοι.

whatmydaughterwore

whatmydaughterwore

whatmydaughterwore

whatmydaughterwore

whatmydaughterwore

whatmydaughterwore

whatmydaughterwore

whatmydaughterwore

whatmydaughterwore

whatmydaughterwore

whatmydaughterwore

Να και το βιβλίο, που μπορείς να παραγγείλεις εδώ:

whatmydaughterwore

Leave a Reply

Your email address will not be published.