Στηρίζω.

Εσύ που ανακατευόσουν πάντα με τα αγόρια, σίγουρα θα έψαχνες στη φίλη σου την πρακτικότητα και την εφευρετικότητα – τα middle names της Χαριτίνης Φαμέλη δηλαδή – ειδικά αν δεν τα είχες η ίδια, όπως εγώ.

Τα χέρια της Χαριτίνης πιάνουν, έχει ιδέες, φτιάχνει πράγματα από το μηδέν, και, τελευταία, ασχολείται με τη δική της σειρά παιδικών ρούχων. Η Χαριτίνη δεν σου πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες για την πάρτη της, ούτε λέει φανφάρες για το τι κάνει γενικά, όπως αυτές που ακούς τριγύρω και έχουν πολλαπλασιαστεί λόγω της απόγνωσης των καιρών, οπότε πέφτει σε εμένα ο κλήρος να μιλήσω για το ταλέντο της στο σχέδιο μόδας, τη γραφιστική και τη χειροτεχνία. Τα ρούχα που φτιάχνει για το kid-a.co.uk είναι λιτά και αν κάπου πρέπει να τα παραπέμψεις αυτό είναι η σχολή της Σκανδιναβίας που λέμε. Σχέδια και στάμπες τις φτιάχνει μόνη της, και προτιμάει τα graphic prints με τις μονοκόμματες αφαιρετικές γραμμές (και όχι ας πούμε τις καμπύλες που μου αρέσουν εμένα, άσε, μεγάλη διαφωνία, να στα πω μια μέρα). Το logo του Fashionism είναι δικό της (αν θυμάσαι το προηγούμενο ΕΙΧΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣ) καθώς επίσης και πολλά υπέροχα moodboards, όπως αυτό και αυτό. Για τα ρούχα της, που θα βρεις στο babycarrots, θα σου δώσω μια ιδέα εδώ.

To μοντέλο Έμιλυ επιβεβαιώνει πανηγυρικά ότι το ανορεξικό πρότυπο είναι πια παρελθόν.

Φωτογραφίες: Ιωάννα Χατζηανδρέου

4 Comments

 1. onizuka83

  28/06/2012 at 10:47

  Αγάπη μουυυυυυ!!! χαχα είναι τόσο τέλειο μωρό η Έμιλι, θέλω να τη ζουλήξω!

  Τα ρούχα της Χαριτίνης είναι φα-ντα-στι-κά! Θέλω παιδί Ο_Ο

 2. Helena

  28/06/2012 at 16:13

  Πεθαίνω για μοντέλο Έμιλυ! Είναι απλά θεά! Το κοντρόλ επίσης με ενημερωσε ότι κρατω τα ηνία της πρώτης παραγγελίας! Είναι τα απόλυτα! Ιναφ με τα βαρετά παιδικά!

 3. HRA

  28/06/2012 at 17:37

  Polu oraia ontos alla gia agorakia klassika tipota…Vre Xrusa den vriskeis kai tpt gia baby boys?

 4. messed up

  30/06/2012 at 01:03

  Παρακαλώ θα ήθελα σε ιμέιλ το τηλέφωνο της Έμιλυ.
  Έχω κι έναν ανιψιό να αποκαταστήσω!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *