Πρώην μικρό φαρμακείο. Νυν πολυκατάστημα. Λουκία.

Εκείνο το βελονάκι το κατάλαβες ότι με έχει στοιχειώσει, διαβάζεις μέσα από τις γραμμές εσύ, σε ξέρω. Και η βραχνάδα στα ηχεία, στο είπα ότι τη χαμήλωσε τη μουσική στο μπαρ μετά, ή όχι;  Γενικά, περί Λουκίας νομίζω είχα γίνει σαφής (και πιο ενθουσιώδης από τον συνήθη εαυτό μου) – τη θεωρώ αφρό στην ελληνική μόδα, οπότε τώρα, που στα πρότυπα κορυφαίων σε ετερόκλητους χώρους (βλ. Jeff Coons και Pharrell Williams, έτσι δυο ονόματα στην τύχη καλέ) συνεργάζεται με την Kiehl’s για καλό σκοπό, ο ενθουσιασμός μου εκτοξεύθηκε σαν το σπούτνικ. Η Kiehl’s, λοιπόν, αυτό το μικρό φαρμακείο του East Village που, κατά το αμερικανικό όνειρο, έφτασε να είναι ένας μικρός καλλυντικός παράδεισος, φτάνει στο Attica, που ξεκίνησε μεγάλο και επικεντρώνεται τώρα σε έναν σκοπό πολύ ειδικό: στο workshop Εco Art στη γκαλερί Ρεβέκκα Καμχή, όπου, στα πρότυπα της cheap art, παιδιά που ζουν στην κοιλιά της πόλης, Κεραμεικό και Μεταξουργείο, θα φτιάξουν έργα τέχνης με ανακυκλώσιμα υλικά (πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Μ.Κ.Ο. «Ελλάδα Καθαρή»). Για να ενισχύσει το project, η ευαίσθητη Kiehl’s, που επιταχύνει σύμφωνα με το στροφόμετρο της πόλης, επιστράτευσε αγαπημένους δημουργούς που θα φτιάξουν, δώσε βάση, μοναδικές τσάντες σε περιορισμένα κομμάτια, τις οποίες, και έρχομαι στο τερπνόν καθότι το ωφέλιμον στο ανέλυσα, ΕΣΥ, μπορείς να κερδίσεις.

Τι έχεις να κάνεις για να αποκτήσεις μια τσάντα με υπογραφή Λουκίας; Κάτι απλούστατο. Θα πας στο Attica όποια μέρα θέλεις, αρκεί να είναι από τις 26 Μαΐου ως τις 2 Ιουνίου, θα φωτογραφηθείς δίπλα τους και θα περιμένεις την κλήρωση. Την ώρα που θα ποζάρεις δίπλα στο τσαντικό, το συννεφάκι στο μυαλό σου θα υπενθυμίζει πως για κάθε τσάντα, η Kiehl’s προσφέρει 100 ευρώ για τον σκοπό που προανέφερα. Έλα, μια φωτογραφία για μια τσάντα, δεν είναι δύσκολο. Στην ΡΕΤΑ το κάνουν γυμνές.

(Εγώ τώρα, και μερικοί από τους αγαπημένους μου bloggers (ενδεικτικά μόνο αναφέρω το design αγόρι, τη θεά της ομορφιάς και εκείνη που έντυσε σταρ) θα σε ενημερώνουμε για τo δημιουργικό μυστήριο, την πορεία της τσάντας, που φτιάχνεται από το στοιχειώδες). Ξεκινώντας από ΤΩΡΑ.

2 Comments

  1. Pingback: Λουκία | Kiehl's | Atelier Loukia

  2. Pingback: Καλογήρου | τσάντες | δημοπρασία

Leave a Reply

Your email address will not be published.