Comebacks and makeovers

Όταν έμαθε ότι θα φωτογράφιζε τη νικήτρια του τελευταίου διαγωνισμού με ρούχα από αυτό το μαγαζί, αυτό το αγόρι ήταν κάπως προβληματισμένο, γιατί, θα στο πω το μυστικό του, θέλει εδώ και καιρό να φωτογραφίσει μόδα με ένα “κανονικό” μοντέλο (αυτό σημαίνει, ότι τον χάλασε το πιο πρόσφατο προτζεκτάκι του, του φανήκαμε κοντές του κυρίου, κατάλαβες φίλε μου, δεν ήμασταν εμείς τσαχπίνες, δεν είχαμε μπρίο, ε). Πιστεύω πως αν την ίδια μέρα ευχόταν να του ζητήσει φωτιά η <βάλε όνομα πανέμορφης εδώ>, θα την πετύχαινε το βράδυ στο μπαρ, θα της άναβε τσιγάρο και την επόμενη θα παντρεύονταν ξυπόλητοι σε ένα ξερονήσι, με γάμο-αστραπή: τόσο έπιασε η ευχή του όταν νίκησε η Στέλλα. Η Στέλλα έχει σωματότυπο γαζέλας και τέτοια, το concept store Shop τη λάτρεψε. Όταν ήρθε στο μαγαζί, ήταν έτσι (δηλαδή μια χαρά):

Θυμάμαι που είχα διαβάσει κάπου (σε κανα gossip site, μη νομίζεις το πολύ στη Huffington Post) ότι η ιστορία της αμερικανικής showbiz είναι γεμάτη comebacks and makeovers και πολύ μου είχε αρέσει. Να λείπεις από όλους για λίγο, και να επιστρέφεις διαφορετικός, λίγο ή πολύ, τα geeks να βγάζουν να γυαλιά τους, οι strippers να κάνουν σινιόν και η γκαρσόνα Μάρθα Καραγιάννη να βγαίνει στο τέλος στην πίστα με φτερά με το γκλάμουρ να αναδύεται από κάθε πόρο λακ και κάθε μικρό στρας. Εμείς δεν κάναμε τέτοια. Προτείναμε απλώς στη Στέλλα δυο καλοκαιρινές εναλλακτικές, με ελαφρύ μακιγιάζ (η ίδια τόνισε ότι δεν βάφεται ποτέ) και μαλλί σε δυο-τρεις κινήσεις. Το χέρι του Γιάννη Μαρμαρά των Mod’s Hair Lab είναι βέβαια και μαγικό.

Για το πρώτο ντυσιματάκι της Στέλλας, που το ονομάζω το κορίτσι του Halston πάει Μύκονο, για να τη δει λίγο το ελληνικό φως αφού ξεχειμώνιασε στο ανήλιαγο Studio 54 (ναι, έτσι το ονομάζω, δεν φείδομαι λέξεων, πρόβλημα;) ο Γιάννης Μαρμαράς πρότεινε (και υπακούσαμε με σεβασμό) αυτό το μαλλί:

… που οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα

H Στέλλα φοράει φόρεμα SUPETRASH, κολιέ  IN BETWEEN, παπούτσια PEPE JEANS

 

H δεύτερη επιλογή ρούχων απαιτούσε ασυζητητί το αγαπημένο μου μαλλί (θέλω να τις κουρέψω όλες, θα το έχεις καταλάβει):

Και να, φανταστικό Concept Store Shop ρετρό (ααα κάπου εδώ να σου πω ότι έχει και μεγάλες εκπτώσεις, μην πεις ότι αποκρύπτω πληροφορίες):

Η Στέλλα φοράει σορτς DESIGNERS REMIX COLLECTION, μπλούζα TRAFFIC PEOPLE, κoρδέλα μαλλιών DEEPA GURNANI, παπούτσια MELISSA, κρατάει τσάντα SOUS LES PAVES (δεν υπάρχουν καλύτερα clutches) και, αν είσαι τέτοιος, το ποδήλατο είναι CINZIA

(Το χρειαζόμουν αυτό το κοντινό στο τσαντικό.) Το δεύτερο look το ονομάζω Η Ζέλντα πάει θάλασσα, από τον Φιτζέραλντ και τέτοια, ya kno, ποιότητα. Είμεθα διαβασμένες, κύριοι.

Να ένα υπέροχο κοντινό – τόσο χαρούμενη θέλω να ποζάρεις και εσύ που θα νικήσεις στον διαγωνισμό του Μαρτίου. Και όχι μόνο για το δώρο. Αλλά επειδή θα έχουμε περάσει καλά (*δάκρυ*).

Διευθύνσεις: Concept Store Shop Ερμού 112Α, τηλ. 210 3231683
Mod’s Hair Lab, Μιαούλη 6 Ψυρρή, τηλ. 210 4941489

Photos: Thodoris Markou

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.