Χαρίζει η ομάδα: Η Βλεφαρίδα

Μπορώ να ορκιστώ στις διακοπές μου (… και βλέπεις, είναι 4 Αυγούστου, δεν παίζουμε) πως ό,τι διαβάσεις παρακάτω απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό που μπορεί κανείς να φανταστεί, πάντα σε συνάρτηση με το θέμα βέβαια (νταξ δεν απευθύνεται ας πούμε σε όσους ενδιαφέρονται πρωταρχικώς για τη νέα μεταγραφική περίοδο και τον Τζέραρντ που κρέμασε τα παπούτσια του): στα κορίτσια που πιάνει το χέρι τους και στα κορίτσια που δεν πιάνει. Στο stand Alber Elbaz for Lancôme του Attica με έβαψε άνθρωπος που ήξερε, ναι. Στο σπίτι όμως, “βάφτηκα” μόνη μου (υποτυπωδώς). Και στις δύο περιπτώσεις, οι βλεφαρίδες που θα χαρίσω σε τέσσερις αναγνώστριες έκαναν διαφορά – και ναι, αλήθεια, όπως κατάλαβες, ήταν εύκολο να τις τοποθετήσω στην ενδεικνύμενη θέση ακόμα και εγώ, που δεν είμαι, όσο να πεις, και ο άσος του πινέλου.

Η Κατερίνα Δρυμούση, βέβαια, είναι. Μακιγιέζ  Lancôme και θαυμάστρια Παύλου Παυλίδη (… είναι μια ωραία λεπτομέρεια για να ταυτιστείς) μου έβαλε Το Θαυματουργό Προϊόν και μου έδειξε το νέο μακιγιάζ του οίκου χωρίς να τσιγκουνευτεί τις συμβουλές για το πώς ακριβώς “φοριούνται” οι βλεφαρίδες που κάνουν μεγάλη διαφορά στο αποτέλεσμα είτε είσαι έντονα βαμμένη είτε όχι. Σκέψου δηλαδή πόσο σημαντικό είναι το μάτι, πόσο το αλλάζει η μάσκαρα, και πολλαπλασίασε το εφέ επί τουλάχιστον δέκα (και σου μιλάει ένας άνθρωπος που καθημερινά φοράει μόνο μάσκαρα και κραγιόν). Λοιπόν:

-Πιάνουμε τη βλεφαρίδα με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών και μετράμε πρώτα να δούμε αν ταιριάζει (στο μήκος) στο μάτι μας. Αν χρειαστεί τις κόβουμε.

-Απλώνουμε την κόλλα στη βάση τους (extra προαιρετικό tip: βάψτε τη βάση των βλεφαρίδων με μαύρο μολύβι ή eyeliner προτού βάλετε την κόλλα), περιμένουμε ένα λεπτό περίπου και μετά τις τοποθετούμε ξεκινώντας από τη μέση, πηγαίνοντας στην εξωτερική και τέλος στην εσωτερική γωνία.

-Με τη βοήθεια του πίσω μέρους από το τσιμπιδάκι φρυδιων (ή το πίσω μέρος ενός λεπτού πινέλου) πιέζουμε ελαφρά για να εφαρμόσουν σωστά, κολλητά στις αληθινές βλεφαρίδες.

-Αν θελουμε φυσικό αποτέλεσμα καλό είναι να περάσουμε μια λεπτή γραμμή με μαύρη ή καφέ σκιά σε βρεγμενο πινελακι στο περίγραμμα του ματιού μας πριν τοποθετήσουμε τις βλεφαρίδες.

***extra tip Περνάμε μάσκαρα για να ενωθούν ανάλογα με το λουκ της επιλογής μας (για naturel ένα πέρασμα, για πιο σοφιστικέ περισσότερα, αλλά μπορούμε να τις αφήσουμε και χωρίς μάσκαρα, και να βάλουμε μόνο στις αληθινές).

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δεις πόσο εμπιστεύτηκα την Κατερίνα, που την άφησα να μου βάλει κραγιόν που ΔΕΝ είναι κόκκινο.

Alber Elbaz for Lancôme

Alber Elbaz for Lancôme

Alber Elbaz fot Lancôme

Αυτό εδώ το inception έγινε για να σου δείξει πόσο μεγάλη είναι η βλαφαρίδα.

Alber Elbaz for Lancôme

 Το ίδιο και αυτός εδώ ο ύπνος:

Alber Elbaz for Lancôme

Επειδή, δε, είμαι υποχρεωμένη λόγω συνέπειας και λειτουργήματος (χε χι χο) να σε πείσω ότι δεν υπερβάλλω, στο σπίτι ξεβάφτηκα, έβγαλα τις βλεφαρίδες και μετά τις ξανακόλλησα σε άβαφτο πρόσωπο (ναι παιδιά, λίγα μπάνια, το ‘παμε):

Alber Elbaz for Lancôme

Α, μην ξεχάσω –  μετά από κάθε χρήση τις πλένεις, και αν τις έχεις περάσει στρώση μάσκαρα χρησιμοποιείς και ντεμακιγιάζ, ακριβώς όπως κάνεις και με τις φυσικές. Αν και εσύ, όπως εγώ, ζηλεύεις κάτι τέτοια γκατζετάκια ομορφιάς, αλλά δεν πίστευες ότι μπορούσες να τα κουμαντάρεις, οι βλεφαρίδες τής Lancôme είναι εδώ για να σε διαψεύσουν. Καλά για τα προϊόντα makeup της φίρμας δεν το συζητάμε, έξοχα. Θα ενημερώσω εν καιρώ.

 ***** Στο ζουμί λοιπόν, η συσκευασία, που φυσικά περιέχει και την ειδική κόλλα, είναι η εξής…

Alber Elbaz for Lancôme

Alber Elbaz for Lancôme

… και για να κερδίσεις τα τέσσερα ζευγάρια βλεφαρίδες Alber Elbaz for Lancôme, αρκεί να κάνεις το ευφάνταστο comment σου ακριβώς εδώ, κάτω από αυτό το post.

Καλή επιτυχία, κάνε έναν κόπο να μπεις online τη Δευτέρα 12 Αυγούστου που λήγει ο διαγωνισμός, και αν είσαι η νικήτρια και θες, αλήθεια τώρα, στείλε και εσύ καμιά φωτογραφία να δούμε πώς πήγε, θα είμαι περίεργη 🙂

290 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.