Με μία ζακαρίνη

Άγχος μου έχει γίνει αυτή η δέσμευση για φτηνά δώρα, άγχος – αλλά ναι, το έχω υποσχεθεί. Ευτυχώς είναι η περίοδος που μια έξτρα γλυκύτητα όχι απλώς συγχωρείται αλλά επιβάλλεται και μου δίνει το ελαφρυντικό που θέλω για να σου προτείνω πράγματα που εγώ μπορεί να εγκρίνω (=αγαπώ με πάθος) όλον τον χρόνο, αλλά εσύ μπορεί να βρίσκεις εποχικά. Να, τα ζακάρ. Τα ζακάρ μπορεί να τα θεωρείς λίγο loud για εσένα (κακώς, στο λέω), ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ; Ναι. Δεν έχεις καμιά δικαιολογία να μην τα προτιμήσεις, γιατί λίγα πράγματα είναι καλύτερα από κοριτσάκια και αγοράκια ντυμένα με ζεστά χριστουγεννιάτικα ζακάρ, μπλε για Εκείνον και κόκκινο για Εκείνη.

Στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen (τι να κάνω παιδιά, το έχω τιμήσει και ξανατιμήσει γιατί πληροί και το φτηνόν και το baby friendly), στο κατάστημα Ralph Lauren βρήκα Το Κόκκινο Φόρεμα των Χριστουγέννων, με τον τάρανδο, τις χιονονιφάδες, τις καρδούλες, το φιογκάκι, τα πλεκτά σε κοτσίδες μανικάκια, ό,τι τέλος πάντων χρειάζεται για να τη ζήσεις την κόρη κάτω από το έλατο, όπως πρέπει, σαν καρτ ποστάλ με Season Greetings των 50s.

Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren

Στο ίδιο κατάστημα βρήκα και το αντίστοιχο κομμάτι για τα preppy αγοράκια με τις ξανθές χτενισμένες αφέλειες (αφήστε με να ονειρεύομαι, έχω ένα παιδί που αρνείται να χτενιστεί και σε λίγο θα χρειαστεί τσουγκράνα). Ταρανδάκια, έλατα και το μπλε ρουαγιάλ που λέει “Χριστούγεννα” στα αγορίστικα.

Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren

 

Για να φτιάξω τη σωστή τριπλέτα ζακάρ δώρων, χρειαζόμουν κάτι σε παπούτσι, και λέω, τι φωνάζει Μπρίτζετ Τζόουνς πέρα από το πουλόβερ το Κόλιν Φερθ, που το βρήκα ήδη; Γαλοτσάκια!!!11 Στο Lapin House, λίγα μέτρα πιο πέρα δηλαδή, ούτε καν περπάτησα, είδα αυτές τις φοβερές Aigle, σε ουδέτερο μαύρο για να φοριούνται και από αγοράκια, αν καταφέρετε να τα πείσετε (πιστεύω πως τα κοριτσάκια είναι γενικά πιο εύκολα με τις μπότες).

Aigle

Αν σου άρεσαν αυτά που είδες και τα εμπορικά κέντρα είναι και εσένα το happy place σου, μη διστάσεις να πάρεις και το παιδί μαζί. Είναι πολύ εορταστικό το μέρος – και, επειδή τα σημαντικά είναι σημαντικά – οι εκπτώσεις του φτάνουν το 70%, στα πάντα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.