Μάθημα πιλάτεξ

Δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει και εσύ, αλλά τις Παρασκευές κάτι με πιάνει και κοιτάω προς αυτή τη χώρα με τη σημαία την τόσο μίνιμαλ που σχεδόν καταντάει σνομπισμός προς όλες τις άλλες σημαίες.

Το δε σημερινό μου tribute στην Ιαπωνία είναι ένας συνδυασμός μόδας και φετίχ, class και σεξουαλικότητας που (θα) έκανε την Dita να κάνει το τηλεφωνάκι, “χέι, Atsuko, κράτα μου ένα από όλα” και την Lady Gaga να ακολουθήσει, φορώντας τα πάντα με τον εντελώς λάθος τρόπο φυσικά. Η Atsuko Kudo φτιάχνει μόδα από λάτεξ. Τα πάντα, από εσώρουχα μέχρι γάντια και από καπέλα μέχρι ταγέρ ολόκληρα, από λάτεξ. Φαντάσου δηλαδή να τα φορέσεις σήμερα, ας πούμε, και να πας για ένα ποτάκι στο κέντρο: αν δεν αποδράσουν οι πόντοι από πάνω σου σαν τον Παλαιοκώστα από τον Κορυδαλλό τότε ναι, ο κόσμος είναι μια μεγάλη, άδικη έκταση γης. Για να μην έχεις στο μυαλό σου τα στριπτίζ της Dita ή τα καραγκιοζιλίκια της Lady Gaga, και για να σε πείσω ότι μπορείς και εσύ, σου παραθέτω, ενδεικτικά γιατί το site της είναι κόλλημα και θα είσαι ώρες εκεί μέσα παρασκευιάτικο, τι κάνει η Atsuko.

Να, αν είσαι δύσπιστη, μπορείς να ξεκινήσεις από τα κολάρα. Γιακάδες, γιακάδες εννοώ, δεν θέλω να σε διασύρω από τώρα σε s&m συνειρμούς.

Μετά, παραμένοντας στα αξεσουάρ, υπάρχει και κάτι σε πιο combo, για Αγίου Βαλεντίνου, αθώο ΚΑΙ ΟΜΩΣ υπαινικτικό.

Ντάξει αρκετά με τις διακριτικότητες:

Μήπως θέλεις κάτι σε πιο dominatrix, δεν ξέρω;

Το από κάτω, το λέω με πάσα ειλικρίνεια (παιδιά είμαστε) το φορούσα εύκολα. Χωρίς τη διαφάνεια δηλαδή, πιστεύω θα υπάρχει και σε κάτι πιο μασίφ.

Το ταγέρ, καταπληκτικό. Σου λέω ότι η Atsuko σου δίνει την ευκαιρία να βγάλεις έξω σου τη σούπερ ηρωίδα που έχεις μέσα σου (μεταφεμινιστικό μανιφέστο με λάτεξ, δεν είναι κακό), το κορίτσι του Manara αλλά στη διαστημική εποχή, τη Ζυστίν με bondage του μέλλοντος. Εγώ πάντως τον χειμώνα τον περιμένω πια και για έναν λόγο παραπάνω, λέω τώρα.

Photos: www.atsukokudo.com, www.arwendur.com, Jeffrey C. Grossman

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.