Φόρεσε ελεύθερα

Ένας ακόμα από τους ανεπίκαιρους πλέον κανόνες που έγραψα εδώ είναι και το πώς φοριέται το t-shirt, γιατί το t-shirt έχει πάψει προ πολλού να είναι καλοκαιρινό. Επίσης, δεν κατάλαβα, γιατί να έχει δοθεί ο προσδιορισμός “statement” στα κολιέ (τα statement necklaces είναι ξέρωγω το νέο τζιν σορτς) και να μην έχει καπαρωθεί εδώ και καιρό από τα t-shirts με στάμπα; Δεν υπάρχει μεγαλύτερο και σαφέστερο statement από κάτι γραμμένο πάνω σου με τόση σαφήνεια. Από την άλλη, πόσες φορές μπορείς να δεις τη γραμματοσειρά Ramones ή Rolling Stones (γραμμένο με στρας. Απαρέγκλιτα) σε ένα φουσκωμένο (με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, χιχιχι) στήθος που περιστοιχίζεται από τον αφρό της ελληνικής καλλιτεχνικής κοινότητας χωρίς ν ξενερώσεις (δεν θα το πιστεύεις πόσα t-shirts έχουν πάψει να φοριούνται έτσι). Άρα; άρα χρειάζεσαι κάτι πιο διακριτικό, να παραπέμπει στον Joe Strummer ας πούμε, αλλά να μη λέει The Clash και καταλήξει αυτομάτως στην φωναχτή prime time. Εκεί έρχεται η Wornfree (ε τώρα την έμαθα, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ) που ξαναφτιάχνει t-shirts που φόρεσαν αγαπημένοι ροκ σταρς, σε μεγέθη ανδρικά και γυναικεία. Υπάρχουν άπειρα στο site, αλλά ιδού τα αγαπημένα μου ευθύς αμέσως.

 

Η Bebe Buell, Αγία Γκρούπι και μαμά Liv Tyler, φορούσε πολύ το ροζ της τσικλόφουσκας. Μόνο σε γυναικείο.

Να κάτι που θα φορούσε σίγουρα η Kristen Stewart και όχι μόνο επειδή έπαιξε την Joan Jett.

Πολλοί τις φόρεσαν, ο Thunders αλλιώς.

Θα φορούσα ό,τι είχε φορέσει ο Rod, όλα, τα Do you think I ‘m sexy και τέτοια, ΟΛΑ – εκτός από τα μαγιό του αν ήμουν άντρας.

Αυτό το αγόρασα, φυσικά. Θα κάνω update αργότερα, με εμένα να το φοράω.

(… το moodboard κάθε φορά που βάζω τισερτάκι είναι να μοιάζω έτσι. Fuckin darn sexy. Βέβαια φέρνω κυρίως σε αγουροξυπνημένη ιδιοκτήτρια τροχόσπιτου).

Δεν ξέρω οι γραφίστες τι θα έλεγαν για αυτή τη γραμματοσειρά, στον Iggy άρεσε πάντως.

The Clash, είπαμε, θα βρεις παντού, αυτό, είναι κάπως πιο σπάνιο. Και άρα καλύτερο.

Μέχρι τις 15 του μήνα, Wornfree μπορείς να βρεις πιο φτηνά σε αυτό το bazaar

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.