Στην ψάθα

Aν πρέπει να βάλω το λιθαράκι μου για να σώσω τη γη αγαπητές μου, το πρώτο πράγμα που θα κάνω δεν θα είναι να αλλάξω τη βενζίνη με υδρογόνο ούτε να πάρω το ποδήλατο. Όχι, να τα κάνω κι αυτά, δε θα πω όχι σε ένα ολοκαίνουριο υβριδικό να με περιμένει με τον φιόγκο κάτω απο το μπαλκόνι.

Πλην όμως, εδώ μιλάμε για μόδες, και μόδα, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, είναι και ο ταπεινός καμβάς που έχει αποκτείσει άλλη αίγλη απο τη στιγμή που έγινε τσαντούλα Chloe. Το σχοινί πήρε τη θέση που του αξίζει στο στερέωμα όταν έγινε πλατφορμίτσα Louboutin. Οι δε φελλοί πλέον δεν επιπλέουν. Αυτό είναι αξίωμα. Φυσικά, αν δεν σκοπεύεις να ξοδέψεις ένα μηνιάτικο καθησυχάζοντας τις οικολογικές σου ανησιχίες, υπάρχουν κι αλλες λύσεις όπως τα Café Noir που θα είδες από πάνω. Λινό, σχοινί, ψάθα και έχεις φύγει για το νησί..

 

Οικολόγε hipster δεν θα σε αφήσω παραπονεμένο. Ήρθε για σένα (μεταξύ μας, και για μένα) η Shwood! Κατ’ευθείαν από -πού αλλού;- το Portland, κατασκευάζονται locally με φυσικά υλικά από τεχνίτες που ξέρουν (βρε παιδί μου) απο γυαλί. Aυτό το ξύλινο θα αντικαταστήσει με άνεση Wayfarers, Clubmasters και τα άλλα τα μεγάλα γυαλιά του βιαστή απο έντονο χρωματισμένο πλαστικό, που bloggers ανά τον κόσμο έχουν βρει cool. Άσε το πλαστικό και πιάσε ξύλο.

 

Hosteb by/posted by: the 1015 lab

Photos: www.shwoodshop.com, net-a-porter.com

 

3 Comments

  1. Pingback: Shoes 2011 | Παπούτσια 2011 | Sophie Theallet

Leave a Reply

Your email address will not be published.