Χαρίζει (και καλλωπίζει) η ομάδα

H ισπανική high street υποχώρηση συνεχίζεται, και αυτή τη φορά η παραδίπλα Μεσόγειος δεν έρχεται μόνο για να αλώσει, αλλά και για να δωρίσει. (Επίσης, νομίζω και σε εσένα θα συμβαίνει, με το που ακούω high street σκέφτομαι μόνο αυτό. Ξέρω ξέρω, ζω στην κόψη). Η ισπανική εταιρεία ρούχων και καλλυντικών Shana έκανε την πιο new rave φωτογράφιση της χρονιάς για την καμπάνια της, και για να γνωριστείτε και να καταταγεί στον στρατό των υπόλοιπων εξ’ Ισπανίας αγαπημένων σου,  χαρίζει σε ΠΕΝΤΕ από εσάς ένα μακιγιάζ από τον Φρέντυ Καλομπράτσο, στυλιστικές συμβουλές προσωπικού χαρακτήρα, σας κακομαθαίνει για μια μέρα δηλαδή, και, στο τέλος, σας αποχαιρετά και με μια τσαντούλα με πράγματα για να γίνετε φίλοι – άφησα σαν να λέμε το καλύτερο για το τέλος. Όλα αυτά θα γίνουν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου (μην ψάχνεις ατζέντες, αυτή την Πέμπτη εννοώ) στο Athens Metro Mall στις 4 το απόγευμα. Εσύ φυσικά, πρέπει να κάνεις το ευφάνταστο comment σου εδώ, και θα ειδοποιηθείς μέσω email για το αν πρέπει να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι για μια μέρα όπου θα νιώσεις ότι σε έχουν στα πούπουλα. Ααααα, αγόρια, επειδή σε αυτό το site κερδίζετε, πάρτε μέρος και εσείς, για τα κορίτσια σας. Άντε καλή επιτυχία, γιορτές είναι

Και επειδή, για εμένα τουλάχιστον, τέτοια μαγαζιά είναι το happy place μου, πάρε να δεις λίγο από το ξένο πολυκατάστημα.

Και, επειδή θέλω να αισιοδοξήσουμε λίγο, χρειάζεται πού και πού, να πώς φαντάζομαι το φετινό ρεβεγιόν μου (αλλά με αγόρια). Αχχχ. Σαν να μην έχεις έγνοιες κάπως.

35 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.