Ένα γλυκάκι;

Άμα είσαι ο τύπος που παίρνει τα σαμπουάν με τις ωραίες συσκευασίες δυο-δυο και δεν τα ανοίγει γιατί λυπάται να τα χαλάσει, τότε τα φαγώσιμα μενίρ της Erica O’ Brien δεν είναι για εσένα. Ούτε για εμένα δηλαδή, εγώ λυπάμαι να φάω και ένα τέτοιο cupcake για να μην το χαλάσω, στο μαιευτήριο φαντάσου σχεδόν τα προσέφερα στους επισκέπτες σταυρώνονας δάχτυλα ότι θα πουν “όχι, ευχαριστώ, να σας ζήσει” για να τα έχω μέσα στο κουτί να τα βλέπω – τι τα θες, τι τα γυρεύεις, η θαλπωρή, οι ορμόνες, τα λόγια του παπά. H Erica βάζει στο μίξερ γραφιστική, ζωγραφική, χειροτεχνία και ζαχαροπλαστική (duuuh…) και διακοσμεί με τρόπο αλλιώτικο τις κλασικές διόροφες-τριόροφες τούρτες γάμων, πλέκοντας η καημένη σε μια διαδικασία που διαρκεί από δέκα ως σαράντα ώρες. Αν την προσλάβεις, να είσαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς αυτό που είχες φανταστεί, ένα καρμπόν του σκίτσου που θα φτιάξετε μαζί, αλλά που τρώγεται. Και, άκου και αυτό: η εμφάνιση δεν είναι καν η προτεραιότητα, όχι, η γεύση είναι. Γιάμι. A και, αν μένεις Long Beach μπορείς να κάνεις και μαθήματα διακόσμησης τούρτας από τα ευλογημένα δάκτυλα της Erica. Ή να πετύχεις τον Snoop Dog σε καμιά γωνία, δεν ξέρω τι θα προτιμούσες.

 

Photos: www.ericaobrien.com

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.