Κωδικός: φεστιβάλ κινηματογράφου

Ξεπερνάω -μετά βίας και με πέτρα την καρδιά- ότι η  Sienna Miller παρέστη στο  Dinard British Fim Festival με την ιδιότητα του ΚΡΙΤΗ (η δεύτερη πιο άκυρη ανάθεση καθήκοντος μετά από αυτήν του μέλους κριτικής επιτροπής στην Kate Beckinsale στις Κάννες). Πάω στο προκείμενο, αυτό που ενδιαφέρει εμένα και ίσως εσένα (βάζω το “ίσως” γιατί για εμένα είμαι σίγουρη ότι είμαι ρηχή): το πολυποίκιλον των εμφανίσεών της στις φεστιβαλικές υποχρεώσεις. Σε ξεκινάω με το μανκέν Σιένα:

Εδώ το μανκέν φοράει μια μπλούζα μάνας (πριντ και λουλουδικό μαζί όπως Cavalli, της μόδας πριν μια δεκαετία στρογγυλά σε συνοικιακές μπουτίκς) αλλά 400 νούμερα περίπου μικρότερη, που ασφαλώς την πέτυχε σε οκαζιόν. Τη συνδυάζει με μπότα μικροαστική, και παρ’ όλα αυτά διασώζεται γιατί η ζωή είναι ευγενική με τη θεωρητικιά και λαμπάδα γυναίκα.

Συνεχίζω με το μανκέν Σιένα, που επέλεξε για το photocall ένα ανσάμπολ Twenty8Twelve (σχεδίου της ιδίας) και ένα ξερακιανό αξεσουάρ ντυμένο με σκέτη φόδρα. Το playsuit μου αρέσει, ο φιόγκος μου αρέσει και η σκονισμένη ελβιέλα επίσης. Χίπστερ λουκ τοτάλ.

Εδώ τι έχουμε; Α ναι, το μανκέν Σιένα με σωστή τσαντόγοβα και υπέροχη Twenty8Twelve φούστα, σχεδόν ποθητή αν, όπως η υποφαινομένη, έχεις το θεματάκι σου με τα πριντζ. Το Twenty8Twelve σακάκι όπως βλέπεις είναι το μόνο που έφερε μαζί για τα μελτέμια και το έχει λιώσει. Ωραία λεπτομέρεια το σηματάκι stop που κόλλησε στο κεφάλι.

Εδώ το (μάντεψε) μανκέν Σιένα φοράει ωραιότττττατο πλεκτό φόρεμα Isabel Marant και την ίδια γόβα. Είπαμε, είχε μικρή βαλίτσα.

Μμμμ νννναι, πες εσύ. Τσάντα-παπούτσι Prada, μερσερζέ πουλοβεράκι βαπτιστικό, και αυτό το σομόν που το μασάω χρόνια αλλά δεν χωνεύεται. Αν παίζαμε Master Chef, το μανκέν Σιένα θα ήταν σολομός με μαγιονέζα.

Photos: zimbio, celebrity-gossip, siennaweb, Just Jared

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.