Καλά, βαμμένη είσαι;

Το να έχει κολλήσει κάποιος σαν εμένα με ένα blog σαν του κοριτσιού από εδώ είναι σαν να προπονείται σε WWR μια γαλαζοαίματη κληρονόμος θρόνου. Αταίριαστο, αλλά και γιατί όχι.

H Annamarie Tendler είναι αυτό που λέμε blogebrity. Το tumblr στο οποίο ανεβάζει κάθε μέρα μικρές DIY ιστορίες μακιγιάζ τις οποίες δοκιμάζει πάνω στον εαυτό της στάθηκε η αιτία για να βρει δουλειές, να κληθεί σε Fashion Weeks και άλλα τέτοια, για τα οποία οι απανταχού bloggers πετάνε τη σκούφια τους. H Annamarie έχει, εκτός από χέρι, γνώσεις ιστορίας, pop culture, μόδας και δεν φείδεται χρόνου: μερικές από τις ζωγραφικές της δεν γίνονται και στο πεντάλεπτο. Θα είναι, φαντάζομαι, περιζήτηση στις νύφες της Νέας Υόρκης όπου κατοικοεδρεύει, και της οποίας τα πεζοδρόμια δεν ντρέπεται να οργώνει φορώντας Uggs – “ξέρω ότι όλοι οι ειδήμονες της μόδας λένε τα χειρότερα, αλλά, κανείς δεν μπορεί να με πείσει να τις αποκηρύξω εν μέσω ενός βαρέος χειμώνα”.  Άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που μπορώ να σου πω  για την Annemarie είναι πως της αρέσουν οι άντρες με κοστούμια, μισεί τα σαλβάρια, θα ήθελε να κάνει επιδρομή στη ντουλάπα της Μορτίσια Άνταμς και να κλέψει τα πάντα, η πασαρέλα που προτιμά είναι του Jason Wu και πως, αντίθετα με τα φαινόμενα, δεν τρελαίνεται για το internet.

Και το “What’s going on” το γρατσουνάει στην κιθαρίτσα πιστεύω.

Ονομάζω αυτό το μακιγιάζ και “πολύς ελεύθερος χρόνος”, πολύς Roy Lichtenstein.

Ξ έ ρ ε ι ς ότι κόλλησα στο headpiece.

Μια ταλαιπώρια να έχεις λέπια και να προσπαθείς να κάνεις το Staten Island-Νέα Υόρκη εγκαίρως.

Μακιγιάζ για χιπστερικό γυαλί. Χρήσιμον.

Αυτό το jazzy μάτι, δεσμεύομαι να το προσπαθήσω την επόμενη φορά που θα έχω δυο ώρες ελεύθερες.

Πάντα με ιντριγκάρει αυτό το μάτι του εμπύρετου, αλλά μου κολλάει λίγο στην πράξη.

Prop 8. Καλόοοοοο;

Όταν ακούω “Μέρα των Νεκρών” θυμάμαι που διάβαζα το “Κάτω από το Ηφαίστειο”. Είχε τον ατέλειωτο, καλύτερα να έβλεπα την ταινία.

Και αυτό, από τα αγαπημένα.

Ziggy played guitar,
Jamming good with Weird and Gilly
And the spiders from Mars.

(υ.γ. Καλά ε, μπες σήμερα στο tumblr της να δεις την πρώτη της φωτογραφία. Φίλη μου)

Photos: annamarie.tumblr.com

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.