Χαρίζει η ομάδα: Funky Town

10 χρόνια αντρικά ρούχα από ελληνική εταιρεία, με τα μισά σχεδόν (… τα χρόνια) να είναι αυτά της κρίσης. Ακούγεται άθλος, και είναι κάπως. Η Funky Buddha όμως το έκανε, οπότε κάποια μπράβο πρέπει να ειπωθούν ακόμα και αν αυτό το χρωματιστό outdoor chic, το cleancut surfer look σου φαίνεται υπέρβαση επειδή έχεις συνηθίσει να φοράς όλο μαύρα. Εδώ και 3 χρόνια θα βρεις Funky Buddha και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, και μια σειρά από denim.

 

Επίσης, η καμπάνια. Αυτή η παραλία, με τον λίγο φιμωμένο ήλιο, γενικά θάλασσα και συννεφιά, αρχές Σεπτεμβρίου φαντάσου το, είναι το αγαπημένο μου στερεότυπο beach culture. Οι άνθρωποι που περπατάνε στην άμμο ιδανικά με ψιχάλα (είναι τέλος της σεζόν) και θα κάτσουν μετά να πιουν μπίρες στην ξύλινη παραγκούλα που υπάρχει κάπου πιο κει εκτελώντας χρέη μπαρ είναι η εικόνα των διακοπών που μου αρέσει πιο πολύ από όλες, και στο lookbook αυτό τη βρήκα! Δεν είναι φανταστικό που δεν είναι λουσμένη στη λιακάδα η φωτογράφιση αλλά έχει πιο μουντό φως;;;!! Δεν ξέρω, ενθουσιάστηκα. Kοίτα, έχει και λίγο κύμα.

 

 

Funky Buddha

Τέλος πάντων. Στο θέμα μας. Σέταρα ένα ολόκληρο ντυσιματάκι με ρούχα Funky Buddha και θα το χαρίσω σε έναν αναγνώστη. Έβαλα πολύ χρώμα, για ΑΝΑΓΚΑΣΩ τον νικητή (που θα μας στείλει μια φωτογραφία του με το έπαθλο φορεμένο) να δοκιμάσει και κάτι πιο αλέγκρο. Φυσικά, τα κομμάτια αυτά μπορούν να φορεθούν ένα-ένα, και να τα συνδυάσεις με κάτι πολύ σκούρο, για να αμβλύνεις το σοκ.

Το t-shirt έχει πάνω τον Mick Jagger. Δηλαδή, μου δίνεις ένα μάτσο τισέρτ να διαλέξω, και ένα από αυτά έχει πάνω τη φάτσα του Μικ. Τι νομίζεις ότι θα έκανα.

Funky Buddha

Η βερμουδίτσα είναι ροζ σε απόχρωση σάπιου μήλου. Είμαι πολύ υπέρ στο να δοκιμάζουν τα αγόρια ροζ.

Funky Buddha

Το αντιανεμικό τζάκετ είναι μπλε, επειδή το μπλε είναι ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα. Πιστεύω ακράδαντα ότι ομορφαίνει.

Funky Buddha

Ε μπλε και ροζ μαζί, τα είπα παραπάνω.

Funky Buddha

Στο παπούτσι φάνηκα πιο συντηρητική, γιατί είναι σημαντικό νομίζω να το φοράς με πολλούς συνδυασμούς.

Funky Buddha

Τα νωχελικά Funky Buddha, με πόλο, fleece, cargo βερμούδες, φούτερ και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για το all californian mood σου, όταν σε πιάνει, έχουν και αυτά τα υπέροχα μότο, που ταιριάζουν γάντι με το Κάνε το Δικό σου, τη μοναδική συμβουλή που αποφάσισα πως έχω φέτος περί στυλ.

Funky Buddha

Στο ζουμί τώρα, ναι, φλυάρησα σαν να μην υπάρχει “υπομονή του αναγνώστη” αλλά ήρθε η στιγμή. Για να είσαι ο τυχερός που θα κερδίσει το (ή το κορίτσι του τυχερού, που ξαφνικά και απρόσμενα έλυσε το πρόβλημα “δώρο γενεθλίων”) κάνεις

Like στη σελίδα Fashionism και

Share αυτή τη φωτογραφία.

Ο τυχερός νικητής θα ανακοινωθεί την επόμενη Δευτέρα, στις 24 του μήνα.

Καλή επιτυχία, και άρχιζε να προετοιμάζεσαι για λίγο hard posing 😉

52 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.