…Ποπάκι;

Όπως έχω καταλάβει από το εντατικό Gossip Girl και τα ξένα κοσμικά sites στα οποία μπαίνω για να διασκεδάσω την οικονομική μου δυσπραγία δια της μεθόδου φάτε μάτια ψάρια, οι Poppy αυτού του κόσμου είναι κάτι σαν τις δικές μας Νεφέλες και Δανάες. Δηλαδή, σίγουρα γόνοι, σίγουρα ευκατάστατες, σίγουρα με λυμένα τα του τραπεζικού και πεπτικού για να μπορούν με άνεση να ασχολούνται με το στυλ, το λίγο καθωσπρέπει όμως, το λίγο «δίνω έναν διακριτικό τόνο street credit γιατί θέλω και να φαίνονται πόσο ακριβά είναι αυτά που φορώ», όλα αυτά με έναν διακριτικό τρόπο εντούτοις γιατί πάνω από όλα πρέπει να κρατιούνται οι ισορροπίες που αρμόζουν στην τάξη μας. Ουφ. Το’πιασες. Η Poppy Delevigne το λοιπόν, είναι μόλις 23 και την ανακάλυψε στα 16 της η κυρία που είχε ανακαλύψει και την Kate Moss. Ο μπαμπάς της είναι μεσίτης, και η μαμά της στιλίστρια στο Selfridge’s που όταν η Poppy ήταν 13 εθίστηκε στα συνταγογραφημένα φάρμακα (η νέα μάστιγα των απανταχού σοσιαλιτέ), αναγκάζοντάς τη να μεγαλώσει απότομα. Και κάπου εδώ μου τελειώνουν τα όσα ενδιαφέροντα περιβάλλουν αυτό το ξερακιανό αγγλάκι (εξάλλου, γνωρίζεις πως το μόνο ενδιαφέρον γύρω από τα It Girls, στο εξής ελληνιστί Αυτοκόριτσα, είναι τα Ρο-Όμικρον-Ύψιλον-Χι-‘Αλφα) που θέλει να κάνει καριέρα ηθοποιού (duh) και άρα μετακόμισε στη Νέα Υόρκη και που, ενώ έχει πρόσβαση σε όλα τα πάρτι της υψηλής κοινωνίας και στα ιδιαίτερα της βασιλικής οικογένειας (κολλητή με τις κόρες της Fergie), η ίδια και οι 2 αδερφές της γοητεύονται από λαϊκά κορίτσα όπως η Geri Halliwell και θεατρίνους όπως ο Robert Pattinson. Σαν εδώ, όπου η Εριέττα κάνει παρέα με τον Μαρτάκη.

Η Poppy με τσάντα και σακάκι Chanel. Κατάγραψε την πληροφορία “Chanel”, θα σου χρειαστεί.

 

Η Poppy μιμείται το στυλ  πιο μποέμ κοριτσιών και, σιεναμιλερίζοντας, κάπως καταφέρνει να μοιάζει 20 χρόνια μεγαλύτερη. Δεν ήταν και εύκολο.

 

H Poppy ως το καθωσπρέπει κορίτσι που είναι, με Dior και σωστό σανδάλι.

 

H Poppy με Saloni Lodha. Θα μπορούσε να είναι και σε saloni lodha, χοχο.

 

H Poppy με το μικρό μαύρο φόρεμα που τίμησαν όλα τα κλιπ των C+C Music Factory.Ya kno, back then.

 

H Poppy σε event της Louis Vuitton. Υποθέτω, αν έχει τρόπους, με Louis Vuitton.

 

H Poppy με Burberry Prorsum power suit με twist. Ασφαλές. Βαρετό, anyone;

 

H Poppy με τις αγαπημένες της μπότες μοτοσικλετιστή Chanel.

 

Και εσύ άμα είχες σκάσει 1200 ευρώ για μπότα, θα την έκανες απόσβεση παραβιάζοντας τον κανόνα να μη σε φωτογραφίσουν με τα ίδια ρούχα σε δυο κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η Poppy με μπλε ρουά και ασορτί αξεσουαράκι τον φίλο της James Cook, ηθοποιό, επιχειρηματία και περσόνα, σαν douchebag ξάδελφος του Ryan Reynolds.

(Στην αρχική φωτό: η Poppy με σακάκι και τσάντα Chanel. Σου είπα να καταγράψεις το Chanel, εσύ δεν άκουγες)

Photos: rdujour.com, style.com altamiranyc.blogspot.com,
missatlaplaya.blogspot.com

4 Comments

  1. Pingback: Celebrity fashion | style | festival chic

  2. Pingback: Hogan | Karl Lagerfeld

  3. Pingback: Celebrity fashion | style | British Fashion Awards 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published.