Σε φάση μαύρο

Σε απόλυτη ασυμφωνία με τον καιρό, ως πνεύμα αντιλογίας των ουρανών (αυτό είναι ποίηση, εκτίμησέ το δεόντως αναγνώστη, μη μαλλιοτραβηχτούμε παρασκευιάτικα), ευθυγραμμισμένη όμως με τον μινιμαλισμό και τη μονοχρωμία, αποφάσισα σήμερα να σου δείξω μαγιό.

North για φέτος είναι μόνο μαύρα και σχεδόν γραμμικά (σκανδιναβικό design γαρ) σε σημείο που σε προκαλώ αν βρεις οτιδήποτε περιττό να μου το πεις. Όπως βλέπεις, εμμένω στην εκπεφρασμένη άποψή μου περί του ολόσωμου και non sexy (χρησιμοποιώ και εγώ το non επειδή είναι πάρα πολύ επίκαιρο) αλλά βέρι σικ και προσπαθώ να σου το πουλήσω το κόνσεπτ για φέτος. Αν διστάζεις, βάλε τουλάχιστον κάτι σε μποξεράκι – σορτσάκι, θέλω να δω επιτέλους κάτι διαφορετικό στην παραλία, κορδονάκια-τριγωνάκια με έχουν μπουκώσει λίγο.

Τα μπικίνι συνδυάζονται το πάνω με το κάτω όπως το θες, και δεν χρειάζεται να σου πω πόσο θα τα βγάλει τα λεφτά του ένα μαύρο μαγιό.

Όσο για τα αντρικά, δε, νομίζω είναι το πιο σέξι μαγιό που έχω δει, το δε κούμπωμα παντελονιού, παντός καιρού, και για ποτό πας που λέει ο λόγος. Ναι ημίγυμνος, γιατί, είσαι πουριτανός μήπως;

Photos: north.dk

 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.