Very Burr-y

Τώρα που το νέο thing είναι το να προσπαθήσουμε όλοι να γίνουμε επιδραστικοί bloggers, και με την επιδραστικότητα να απλώνεται σαν blob στο ιντερνετικό σύμπαν, θέλει λίγη προσοχή. Πώς μετριέται το πόσο βαθιά στην επιδραστικότητα κολυμπάς; Σε μια κλίμακα δηλαδή επιδραστικότητας, πού βρίσκεσαι ρε παιδί μου, σπας τρόπον τινά (sic) τα κοντέρ; Η Tanya Burr για παράδειγμα, θα μπορούσε να είναι “η μακιγιέζ των σταρ”, αν ήθελε, αλλά επειδή είναι πολύ επιδραστική, δεν το χρειάζεται. Και κάνει κάτι καλύτερο, δημοκρατικό και βαθιά λαϊκό: Αντί να βάφει τις σταρ και να τρέχει να ξεροσταλιάζει σε Όσκαρ και Σφαίρες με κανα τυροπιτάκι, καμιά σαμπάνια και τη βαλίτσα ανά χείρας μην τύχει το έκτακτο, σου δείχνει πώς να βάφεσαι σαν αυτές, με απλά (σχετικό το “απλά”, ειδικά για κάποιον που δεν έχει στο παλμαρέ του ούτε μια ίσια γραμμή eyeliner. Βαθιά αυτοβιογραφούμαι και δώσε βάση) βήματα και με λεπτομέρειες για το τι προϊόν χρησιμοποιεί και τέτοια. Και όλα αυτά ξεκίνησαν με homemade videos που ετοίμαζε μόνη όταν γυρνούσε σπίτι από τη δουλειά (εργαζόταν σε τμήμα καλλυντικών πολυκαταστήματος επαρχιακής πόλης, μέχρι πριν δυο χρόνια που αναγκάστηκε, εννοείται, να ασχοληθεί αποκλειστικά με το blog).

Μπήκα λοιπόν στο blog της περιμένοντας να δω μόνο προϊόντα, μπουκαλάκια και παραμπουκαλάκια και μολύβια και άλλα προϊόντα, αλλά όχι – υπάρχουν βέβαια αυτά, αλλά ειδικά προσφάτως η Tanya δείχνει και το αγόρι της, τις φίλες της, ινσταγκραμάρει ό,τι τρώει και ό,τι αγοράζει (μια τσάντα Mulberry που κράτησε πέρυσι έφερε άπειρα hits στο site του Οίκου, που την κάλεσε στην επίδειξη και το πάρτυ) μιλάει για τα αγαπημένα της μέρη στο Λονδίνο, τα ταξίδια της και τον εαυτό της άβαφτο (ναι, γυαλίζει). Μπες να δεις – ξέρω τι σου κάνω δευτεριάτικο: ιδίως αν είσαι ο τύπος που τρελαίνεται για καλλυντικά και ομορφιά, θα καείς για ώρα, όλο next page και next page θα είσαι για την επόμενη ώρα. Κλείσε το κινητό, πες ότι δεν είσαι εδώ για κανέναν.

Πριν σε πάω στα πραγματικά ενδιαφέροντα, και αν θέλεις αποδείξεις ότι το χέρι της Tanya πιάνει, κοίτα τι έκανε για το Χαλογουίν:

Και τώρα τα αληθινά σκληρά:

Η Tanya ως Μπέλα Σουάν, την ημέρα του γάμου της (της Μπέλα. Όχι της Tanya).

H Tanya ως Keira Knightley, αλλά με κανονικό κεφάλι (χοχοχο, δεν μπόρεσα)

Η Tanya ως Lara Stone (από τα καλύτερά μου)

Η Tanya ως Μέριλιν (θα το έκανα από το πρωί στο γραφείο μέχρι το άλλο πρωί, ως έχει, χωρίς ντεμακιγιάζ λέμε)

Η Tanya ως Nina Dobrev, αλά Vampire Diaries (φιλάκια Θοδωρή μου, καλημέρα είπα;)

Η Tanya με μάτι Rihanna (για καστανά μάτια ενδείκνυται λέει, μου φαίνεται το πιο δύσκολο)

Η Tanya ως Rosie Huntington-Whiteley (ε ναι διακριτικό. Λες και χρειάζεται φτιασίδια η Ρόζι)

Για να δεις πώς θα πετύχεις αυτό που σου άρεσε, μπαίνεις στο youtube channel της. Αν πετύχεις κάτι πραγματικά καλό, στείλε και καμιά φωτογραφία σε εμάς. Μην μας ξεχνάς. Για εσένα δεν δουλεύουμε εμείς;

Leave a Reply

Your email address will not be published.