Γούτσου

Δεν ξέρω άμα δεν ήταν τέτοιο λουκουμάκι ο μπαμπάς αν θα με απασχολούσε, διότι μπορεί να το έχεις καταλάβει, δεν είμαι και το πιο baby person που έχεις δει, εξαιρουμένου φυσικά του Κοριτσακίου. Αλλά εδώ, αυτή η περίπτωση… δεν μπορείς να αδιαφορήσεις, ειδικά αν είσαι η κατηγορία εκείνη που βλέπει μπαμπά με μάρσιπο (και μωρό μέσα, μην νομίζεις ότι παίρνεις πόντους στις ευαίσθητες που συχνάζουν στα πάρκα με σκέτο μάρσιπο) και αποσυντίθεται από λίγωμα. Αλήθεια έχω φίλες που τον άντρα με το μωρό ή/και το σκυλάκι τον βλέπουν δυο-τρεις φορές ωραιότερο, μπορούμε να το συζητήσουμε αν θέλεις. Όπως μπορούμε να συζητήσουμε και πώς σου φαίνεται να κάνει το παιδάκι σου δουλειά μοντέλου από τόσο νωρίς στη ζωή του: ο Hudson Kroenig, γιος του Brad Kroenig, πρώην μοντέλου Abercrombie & Fitch και νυν ανδρικής μούσας του Karl Lagerfeld είναι τριών και ήδη περπάτησε στην πασαρέλα της Chanel ασορτί με τον μπαμπά του.

Για εμένα, και είναι η προσωπική μου γνώμη αυστηρά, και αυτό έχει να κάνει με το γνωστό και επαναλαμβανόμενο σαν ρεφρέν του Φοίβου κλισέ “εξαρτάται από τους γονείς”. Άμα το παιδί σου δεν πάρει τον δρόμο χωρίς γυρισμό τού Toddlers And Tiaras, καθόλου αντίθετη δεν είμαι σε κάτι τέτοιο, λίγο παιχνίδι, λίγο δουλειά, λίγο μια ωραία φωτογράφιση που θα έχω ενθύμιο, λίγο να γίνουν αυτά μέχρι να αρχίσει το σχολείο, γιατί μετά πώς θα προλαβαίνει να παίρνει σε όλα άριστα, να γίνει απουσιολόγος, πρόεδρος δεκαπενταμελούς και πρωθυπουργός. Το όριο που βάζω σε τέτοιες δραστηριότητες (και επαναλαμβάνω είναι άποψη προσωπική) είναι τα 5 έτη max – μετά το μωρό γίνεται παιδί και οι εξωτερικές αλλαγές δεν είναι τόσο καταλυτικές, οπότε γίνεται πιο εύκολο να το θυμούνται, να το ταυτίζουν με την εικόνα, να το αναγνωρίζουν ως “μοντέλο” και να καταντήσει Drew Barrymore.

Επίσης, μια ενστασούλα που πάντα είχα είναι στην πληθώρα πραγμάτων – ναι, που λες, είμαι κάθετα αντίθετη στο να έχει ένα παιδί ολόκληρη σειρά αθλητικών παπουτσιών, αμέτρητα παιχνίδια και πιο πολλά ρούχα από τα δικά μου, και νομίζω ότι είναι κάτι που βλάπτει πιο πολύ από μερικές πασαρέλες. Πες τα στον Karl που έχει τον μικρό σαν γιο του, θα μου πεις.

Μια λεζαντούλα boys will be boys ποτέ δεν λέει ψέματα:

Photos: Ulyana Sergeenki, Paolo Roversi for W

 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.