Τσάντα παριζιάνα

Καταπληκτική συγκυρία: εδώ και μέρες ψάχνω για μια μαύρη τσάντα – θα είναι tote; θα είναι satchel; θα είναι μια παλιά της μαμάς μου ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ; – και η αναζήτηση συνέπεσε με την είδηση ότι η Παυλίνα Παπαηλιοπούλου πάει στο Παρίσι για να παρουσιάσει στην Πόλη του Φωτός (προφανώς και της τσάντας, για κάτι μέρες) τις δικές της τσάντες, εκείνες που σχεδιάζει από το 2009. Αν δεν ξέρεις τις συλλογές Ippolito, μου χρωστάς χάρη: καλοφτιαγμένες μέχρι λεπτομέρειας, καθόλου φορτωμένες σχεδιαστικά (σημαντικό για μια τσάντα που θέλεις να κρατάς όλη μέρα) από υλικά καλά (σημαντικό επίσης, να πάρε εμένα, οι δύο προηγούμενες, προορισμένες να κρατήσουν μια ζωή, αγορασμένες από γνωστό-πολύ γνωστό-πάρα πολύ γνωστό μαγαζί είναι πια ξέφτια) και, κυρίως, πανέμορφες.

Η Παυλίνα λοιπόν θα παρουσιάσει την κολεξιόν της Tarte στην Premiere Classe, από τις σημαντικότερες εκθέσεις με αξεσουάρ πολυτελείας, χωρίς άγχος: Ήδη εξάγει σε Γαλλία και Ιαπωνία, ήδη είναι γνώστης του αντικειμένου έχοντας δουλέψει στον Οίκο Bottega Veneta και ήδη μετράει πολλές συλλογές που θα βρεις στο site της. Το ακόμα καλύτερο είναι πως την πορεία της στο Premiere Classe μπορείς να παρακολουθείς κατά πόδας μέσω instagram (ippolito_world) και facebook. Δηλαδή, από σήμερα που προσγειώθηκε μέχρι να γυρίσει στα πάτρια, θα μας δείχνει, στοίχημα, αξεσουάρ που θα ζηλέψουμε.

Για να περάσω στο ψητό, μπορείς να διαλέξεις αν θέλεις μια από αυτές τις ακόλουθες δύο για εμένα. Δεν χρειάζομαι αμπαλάζ.

Μέχρι που τολμώ και κόκκινο.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.