Προσεχώς φλεβίζει

Και επειδή το καλοκαίρι που θα μυρίσει θα το ενδυθείς μέχρι πόρου, πρέπει να ξέρεις και με τι θα το καλλωπίσεις ώστε η αλμύρα και ο καύσωνας να έχουν ένα χάδι Τελευταίας Λέξης (της μόδας, προτιμώ τις ελλειπτικές προτάσεις, γιατί εσύ καταλαβαίνεις). Αυτά που πρέπει να αποκτήσεις με το πρώτο σκάσιμο της άνοιξης για να στολίσεις, να πατήσεις ή να κρατήσεις είναι εδώ. Αύριο, για να σε καψουρέψω δια της αναμονής, σου έχω και ρούχα. Με αγαπάς.

Τσάντες

Οι αυστηρές Thomas Tait τσάντες γιατρού, αυτές, με το μυρωδάτο δέρμα και με το hi fashion twist θα κρατηθούν μέχρι τον χειμώνα. Επενδύεις με τη γεωμετρία στην τσάντα. Για κάτι πιο κοριτσίστικο και ελαφρύ υπάρχει η τσάντα “τα βλέπω τρίδιπλα μετά τα mojito” D&G. Η αγαπημένη μου φυσικά είναι ο ντίσκο φάκελος, αφού με ξέρεις. Αν θες να μου την αγοράσεις για να αποθηκεύω πιπίλες, πρέπει να ξέρεις πως κοστίζει 850 ευρώ.

 

Αξεσουάρ

Ο κωδικός hippie chic θα σου ανοίξει όλα τα ερμητικά κλειστά χρηματοκιβώτια του στυλ σαν ένα Σουσάμι Άνοιξε με 70s προφορά, ενώ και λίγη έμπνευση από αποικιοκρατία (βλ. fedora και στρογγυλά γυαλιά ηλίου) την κάνει άνετα τη δουλειά.

 

Παπούτσια

Τα 4 κομμάτια που θα κάνουν στράκες στα πεζοδρόμια είναι φυσικά πλατφόρμα-συνώνυμο του θερινού ηλιοστασίου και τα απρόσμενα αλλά μεταπολεμικού σικ πλεκτά ημιτάκουνα Prada.

 

(το) T-shirt

Τα παλιά μας τα κρατάμε, είναι γνωστό και από το κρασί πως ό,τι παλιώνει μεστώνει, ΑΛΛΑ, αν είναι να ανανεώσεις το συρτάρι, ένα t-shirt φέτος αρκεί, είναι ψυχεδελικό και stoner, και είναι της  Emma Cook.

Photos: elle.co.uk, followeroffashion.com, vogue.fr,
independent.co.uk, thisislondon.co.uk

 

2 Comments

  1. Pingback: Ρούχα | Μόδα 2011 | Άνοιξη-Καλοκαίρι

Leave a Reply

Your email address will not be published.