ΟλομόNike Free Run ID

Μια από τις σταυροφορίες μου, στην ίδια σελίδα με το να κάνω σώμα μπικίνι και να φέρω τα Ελγίνεια στην Αθήνα, είναι να διαδίδω παντού ότι το “Nike” προφέρεται νάι-κι, καθότι εκ της ελληνικής λέξης “νίκη”. Έτσι, μπορείς να καταλάβεις και το (μα πού τα βρίσκω το άτιμο) λογοπαίγνιο του τίτλου.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι αυτό το παπούτσι το custom made δεν το έφτιαξα και ολομόναϊκη, πήρα γνώμες καθότι αναποφάσιστη και άτολμη (αν μπορούσα θα έκανα τα πάντα άσπρα και γκρι, αλλά ήθελα να δώσω μια νότα γυναίκας κεφιού, επειδή τέτοια είμαι κατά βάθος). Δηλαδή, είχα μια στο πλάι και μια στο τηλέφωνο, ειδήμονες της άθλησης, που με συμβούλευαν για το τι χρώματα φοριούνται φέτος στο γυμναστήριο. Τα Nike Free Run iD τα φτιάχνεις μόνος σου βήμα-βήμα και έτσι το κορδόνι, η σόλα, τα πλαίσια αποκτούν μια εσάνς δημιουργικότητας. Μπορείς ακόμα και να γράψεις ό,τι θέλεις, όπως στις πινακίδες των αμερικανικών convertibles. Εγώ διάλεξα TO running shoe και έγραψα πάνω του κάτι που θα μου δίνει κουράγιο για το επόμενο σετ, ή το επόμενο χιλόμετρο στον διάδρομο. Μη γελάς, δεν θα’ θελα.

Και αφού σιγουρεύτηκες ότι πρόκειται για κάτι όμορφο, πρέπει να σου τονίσω ότι είναι και κάτι που διευκολύνει την άσκηση, το ξέρεις. Τεχνολογία Free – προσομοίωση γυμνού ποδιού για φυσική κίνηση, προστασία μυών και αποφυγή τραυματισμών, και διαφορετικές απαιτήσεις σόλας, ανάλογα με την επαφή σου με το έδαφος. Από τις βαθμίδες Nike Free Run iD 3.0 (ιδανική για περπάτημα και έμπειρο τρέξιμο) για core runners μέχρι Nike Free Run iD 5.0 (ογκώδης και σταθερή) για novice, amateurs, μπορείς να παίζεις και στοιχήματα για το τι διάλεξα εγώ. Μπορεί να χάσεις, στο λέω.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.