Κροκό Κοζάνης

… εντάξει, όχι τόσο δυσεύρετο. Αλλά το ίδιο αντικαταθλιπτικό, αν με εννοείς. Γιατί σου λέει, έχει αποδειχθεί ότι είναι σαν φυσικό prozac το σαφράν – για τη δε τσάντα, μην το συζητάς. Η Carter είναι η νέα Mulberry κατηγορίας για παντού και για μια ζωή, και έχει ό,τι ζητά ένα αιώνιο τσαντικό που κάνει δωράκι το γόητρο και στο πιο τίποτα συνολάκι: δέρμα, αλυσίδα, απάργυρη πλακέτα, κομπλέ λέμε. Στις παραθέτω για του λόγου το αληθές.

Το κροκό το τίμησαν όπως του έπρεπε και οι celeb designers. Ιδού που λες η δημιουργία της Victoria Beckham για τα Selfridges, κοστίζει το ευτελές ποσό των 8995 λιρών. Ξέρεις, το στρογγύλεμα στις 9000 δεν είναι σικ.

Αν θέλεις να την κάνεις δώρο γάμου σε 9876948 φίλες σου για να τη μοιράζονται ανάλογα με τις μέρες του έτους αλλά σου φαίνεται φθηνή, μπορείς να προχωρήσεις σε κάτι πιο extravagant, την τσάντα που σχεδίασαν οι αδερφές Olsen για τη σειρά τους The Row και θα πωλείται στα Barney’s. Μόνο δύο έχουν παραγγείλει, τη μια την κρατάει η Ashley, do the math. Α, δεν σου είπα; 39000 δολάρια ο κροκόδειλος. Είναι βλέπεις η χωρητικότης. Και που ταιριάζει και με Birkenstock.

Photos: AKM Images, PA

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.