Στάνταρ δεκατριάρι

Θέα της κοιλιάς της Αθήνας: Fresh. Jazz βραδιές: President. Χριστούγεννα με Sinatra, κουραμπιέδες και βαριά χαλιά: King George. Ποτά στο ρουστίκ μπαρ: Grande Bretagne. Το hotelling στην Αθήνα σου δίνει επιλογές,  μην το αρνείσαι. Αν για σένα τα ξενοδοχεία είναι κάτι παραπάνω από ένα κεραμίδι για να ξεπλένεις από τα ρούχα  σου τη μυρωδιά της πόλης στα ταξίδια σου, βάλε στη μικρή σου λίστα με τα to do και τα Standard, του Andre Balazs. Προορισμός: απέναντι πλευρά Ατλαντικού, πιο συγκεκριμένα: πόλεις SOS, δηλαδή: Νέα Υόρκη, Μαϊάμι και Λος Άντζελες. Περισσότερο μια παράπλευρη ξεχωριστή κουλτούρα και λιγότερο ένα απλό ξενοδοχείο, το Standard επέλεξε να ονομάσει έτσι ακριβώς το νέο site του, όπου θα βρεις από δισκοκριτικές μέχρι ερωτηματολόγια του Προυστ, που έλαβαν χώρα σε κλειστοφοβικά video booth, και από ατζέντα events μέχρι οδηγούς μόδας. Ρώτα και μια μόνιμα ξενιτεμένη στο Αμέρικα, να. Αν όλα αυτά δεν σε έπεισαν, θα σε πείσουν οι φωτογράφοι που το επιλέγουν σταθερά για καμβά όπου θα στηθούν ψηλομύτικα ενορχηστρωμένες φωτογραφίσεις μόδας. Αν ούτε όλη αυτή η χλιδοπαρακμή των ηθών, η βουτηγμένη στην επιφανειακή πολυτέλεια σε πείθει, τι να πω, τα παρατάω.

Kate Moss, Daria Werbowy και Lara Stone  φέρνουν το καλοκαίρι και την νετακαντάνς στον σέρβερ σου, φωτογραφημένες στο Μαϊάμι από τον Bruce Weber για το W.

Μπορεί και να μην έχεις δει καλύτερη την Renee Zellweger. O Bryan Adams φωτογραφίζει στη Νέα Υόρκη για το περιοδικό Zoo. Heaven. Bryan Adams. Συνωνυμία, αλλά το πιάνεις.

Τακούνια, Νέα Υόρκη, υψοφοβία, φωτογράφιση για βαρέα-ανθυγιεινά. Πόσο πιο Vogue, πόσο πιο Steven Klein.

Θα μπορούσε να είναι και σκηνή από το Διχασμένο Κορμί. Μη ρωτάς, δεν ξέρω, κάπου έχει γίνει ένας φόνος. David Dreblin, Conde Nast Traveler, Νέα Υόρκη 80s noir.

To Harper’s Bazaar κάνει haute τη γυναίκα που εμφανίζεται στην τηλεόραση με μουστάκι και την κουάφ της αντιπαθέστερης πολιτικού από καταβολής κόσμου. Tina Fey αλα Κάρι Μπράντσο, δια χειρός Alexi Lubomirski. Φυσικά, κάπου κοντά στο 30 Rockfeller Plaza.

Πού αλλού, Hollywood. The all american everything. Harold David για το Grazia.

Ξέρει να ποζάρει-την αγαπώ. Κοιτάζει κατάματα τον φακό του Vanity Fair αλλά βλέπει μόνο την αμερικανική Vogue. O Eric Ogden είναι αυτός που της φωνάζει “make love to the camera, babaaaay”.

Φωτιά στα κόκκινα μανούλι και εσύ αγόραρε Jeff Lipsky είσαι πολύ μαγκιώρος όταν διαλέγεις μοντέλα. Christina Hendricks, downtown LA.

Να με και εγώ στο downtown ελέι με στυλ singer-songwriter, λίγο χίπι, λίγο φολκ… Και εσύ νόμιζες ότι το έκανε πρώτη η Christina. Χα. Σε γελάσαν.

Photos: standardculture.com, deltaskymag.delta.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.