Πρεμιέρες and stuff

Πιθανότατα έχεις καιρό να τη δεις, μάλλον γιατί από τότε που ο σύζυγος αποπλάνησε, έκανε παιδί και παντρεύτηκε την ψιλοdyke νταντά τους (με αυτή τη σειρά), οι παπαράτσι τη λυπήθηκαν και είπαν να την αφήσουν ήσυχη, τι είδηση δηλαδή παραπάνω να βγάλουν από την ταλαίπωρη την Ούμα, ε; Χμ, ίσως ότι στις επίσημες εμφανίσεις της εμπνέεται από τα σοκολατάκια του κυρίου πρέσβη.

Η Keira Knightley με Rodarte και στάση σώματος που κάνει την Ορθούλα να φαντάζει Audrey Hepburn.

To σακάκι είναι Stella McCartney και το παντελόνι Alexander Wang. Η Katie Holmes με κάνει να νιώθω ότι είναι Χριστούγεννα, τόσο δεν βρίσκω κάτι κακό να πω. Και, εντάξει, όλοι ξέρουμε ότι τα ρούχα τής τα διάλεξε η Σούρι.

Γεια σου Olivia Munn. Τι σκατά, μπαταρία δεν έχει το κινητό σου; Σε παίρνει η μαμά μου να ζητήσει πίσω τα γάντια κουζίνας της γιατί από την πολλή λάντζα το δέρμα της τραβάει.

Αυτές οι καλοδιατηρημένες ογδοντάρες εμένα μου αρέσουν ό,τι και να λες. Έχουν τη ζωντάνια εικοσάχρονων, πάνε παντού χωρίς πι και φοράνε Yves Saint Laurent.

Είχα κάποτε μια κομμώτρια που δούλευε στο γυμναστήριο και μας κούρευε δωρεάν (συμπεριλαμβανόταν βλέπεις στο πακέτο. Πακέτο. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά). Αυτή λοιπόν παραπονιόταν ότι δεν είχε καθόλου αίσθηση της μόδας. Ε, καλύτερα από την Kelly Osbourne ντυνόταν. Η οποία, να το πω, φοράει τα ρούχα που σχεδίασε η Λούρδη, που, αν πάει έτσι ντυμένη στο σχολείο, θα τηνε κυνηγήσει το Ηθών.

Εμένα αυτό το look μελαχρινής και φρέσκιας Courtney Love από Hole era, μπάτσισέ με αν θέλεις, κάτι μου κάνει. Το δε ύφος, ξεψαρωμένη η Vanessa Hudgens, τα βασανίζει τα doll parts της.

 

Μόνο λατρεία για την Carla Cugino, το αρπακτικό του LA που έχει βάλει  tick δίπλα στα ονόματα Χανκ Μούντι και Βίνσεντ Τσέις ενώ δήθεντάχαμ’καικαλά είχαν αυστηρά επαγγελματική σχέση. Υπέροχο δέρμα που αναδεικνύει  ακόμη και αυτό το σατέν ριχτάρι Laura Ashley.

 

 

Photos: wenn, broadimage

5 Comments

  1. Pingback: Celebrity fashion | style

Leave a Reply

Your email address will not be published.