Σταράκια

Έχω με τα All Star αυτή τη γνωστή σχέση που έχεις με έναν παλιό γκόμενο από το γυμνάσιο. Τον αγαπάς με έναν δικό σου τρόπο, θα τον έχεις πάντα στην καρδιά σου που λέμε, αλλά άμα τον δεις τώρα και σου εξομολογηθεί έρωτα θα καγχάσεις:

Έχετε χαθεί, έχετε κάνει άλλες ζωές, η μουσική που άκουσες και οι ταινίες που είδες τόσα χρόνια δεν ήταν οι δικές του (αν και πάντα είναι εκεί γύρω, ακλόνητη, και η μουσική που ακούγατε μαζί), και θεωρείς κάπως ότι, χωρίς παρεξήγηση αγόρι από το γυμνάσιο, είσαι λίγο παρωχημένο, έχω γίνει λίγο πιο ξύπνια και πιο γρήγορη. Το αγόρι από το γυμνάσιο είναι στα μάτια σου ο καλούλης, λίγο αφελής που ξανάπεσε εκπρόθεσμα στον έρωτά σου. Σαν να λέμε, ρε παιδί μου, εσύ τριπάρεις φάση με Animal Collective και αυτός πάει στα live των Scorpions (δεν έχω τίποτα με τους Scorpions ξεκαθαρίζω, τις προάλλες άκουγα την κομματάρα Born To Touch Your Feelings, ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ALL STAR;;).

Τα Converse που σχεδίασε ο John Varvatos είναι σαν ο γκόμενος από το γυμνάσιο που μου εξομολογείται έρωτα να είναι ο Liam Gallagher (εσύ βάλε έναν της αρεσκείας σου, τον Eddie Vedder ξερωγώ) – δεν έχουμε πολλά κοινά και είναι λίγο παρωχημένος,  αλλά σκασίλα μου για τα κοινά άμα το αγόρι από το γυμνάσιο είναι ο fookin’ Liam Gallagher. (Ή ο Jon Bon Jovi. Ή ο Scott Weiland. Το έχουμε;)

Αυτά είναι τα All Star που πήρε ο σύζυγος μια μέρα που ήμασταν τόσο τσακωμένοι ώστε ήθελα να του πω πως, ουπς, πρόβλημα, η εγκυμοσύνη έπεσε πάνω σε μια παρασπονδία, δεν ήταν κάτι σοβαρό, κακό timing, ήμουν ευάλωτη και έκανα ένα λάθος, ή πως νταξ, έχουμε διαβάσει και πιο αστεία κείμενα από τα δικά του, ή πως το ψυγείο θέλει απόψυξη και έτσι έβγαλα τις μπίρες στο μπαλκόνι. Αντί για αυτό είπα “μαλάκαμου είναι τα πιο ωραία All Star που έχω δει”.

Τα παρακάτω είναι τα All Star του John Varvatos για το 2012, διάλεξα αυτά που μου άρεσαν πιο πολύ, τα υπόλοιπα μπορείς να τα δεις εδώ.

Α και: SOS, είμαι πολύ κοντά στο να δώσω αμοιβή σε όποιον μου βρει το βίντεο του Paul Weller και του Miles Kane για τη συλλογή του Varvatos, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.