Κύκνειον.

Τα παρακάτω ρούχα συνδυάζονται απαραιτήτως με μπαλαρίνες. Εκείνες που λέγαμε πριν κάτι εβδομάδες, τις ροζ τις κοριτσίστικες, που θα σε πάνε πέρα-δώθε στα πεζοδρόμια της πόλης πιο εύκολα και από ρόδες, πιο άνετα και από ταξί. Ασπρόμαυρα και γκρι, όπως τα πάνω και τα κάτω τής Amy, preppy και party, όπως η Amy με ένα τσικ Fred Perry, παντός καιρού, όπως τα ρούχα που διαλέγεις για το τριήμερο στο Λονδίνο – η συλλογή της είναι αυτό που περίμενες, τα ρούχα δηλαδή που φορούσε και η ίδια στις βόλτες, αλλά πιο καθαρά, λιγότερο μέσα στην ταλαιπώρια και χωρίς λεκέδες ποτού. Πράγματα βέβαια που σίγουρα θα τα πάθουν αργότερα, αν τα αποκτήσεις και τα αγαπήσεις, γιατί, όπως λέει και μια ψυχή, nothing pristine is ever beautiful. Είναι η τελευταία συνεργασία της Amy Winehouse με τον Fred Perry, και το τελευταίο που θα ήθελε, το ξέρεις, είναι να παραμείνει pristine.

 

Photos: fredperry.com

5 Comments

 1. loretta

  30/09/2011 at 13:41

  Η συλλογή γαμεί, όπως και όλα τα Fred Perry. Tην Amy ας μην τη σχολιάσω καλύτερα, είθισται να μη λέμε τα χειρότερα για όσους έχουν φύγει απ΄τη ζωή.

 2. MetaCapsule

  30/09/2011 at 14:13

  Ωραία είναι, φοριούνται και στο γραφείο (το αιώνιο στυλιστικό μου εμπόδιο).
  Το φόρεμα πιε ντε κοκ το έχω, κάπως παρόμοιο δηλαδή (τη γαζώσαμε και φέτος).
  Το μαύρο φόρεμα με το v πρέπει να είναι ο στόχος, ένεκα η φλεξιμπίλιτι.

 3. Jul Maggot

  30/09/2011 at 14:14

  συμφωνω με την προλαλησασα. Αλλα way too much καρω πια ρε παιδια. Τωρα που έγινε και σόλα του Salvatore , την κατσαμε. Παντου καρουδακια…..

 4. Pink Fish

  30/09/2011 at 14:30

  Πουά με πιε ντε κοκ? Πόσο έχει αλλάξει η μοδα, αυτά αν τα φόραγες μαζί πριν καμιά 15ετία θα σε έλεγαν κακοντυμένη, αλλά τώρα…Εμένα μ’ αρέσει το clutch

 5. Jazzy

  25/07/2012 at 21:56

  Μεγάλο κρίμα που δεν υπάρχει αλλο αυτή η συλλογή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *