Ασκήσεις ψαλιδάκια

Επειδή στο inbox δεν βλέπω κανένα σετάκι φωτογραφιών πριν-μετά, όπως είχα ζητήσει (μόνο η κοπελιά από εδώ και η κοπελιά από εδώ άφησαν τη λογική να πρυτανεύσει), όπου το πριν μακρύ μαλλί και το μετά καρέ, είπα στην Karlie Kloss, εκεί που μιλούσαμε στο skype “κάνε πέρα μαρή Κάρλι αυτή τη μαλλούρα που πέφτει στη μούρη σου και δεν έχω πιει ακόμα καφέ” (της είπα) “με έσκιαξες γαμώτη σου με τη βελέντζα, κόψε λίγο να φανεί το προσωπάκι σου μήπως ομορφύνεις που δεν ζυγώνεσαι πια” (της είπα), και εκείνη αφού βούρκωσε (ήταν και το pms της, είμαστε τόσο φίλες που τα είχαμε συγχρονίσει), κοίταξε λίγο την οθόνη, ήπιε μια γουλιά χυμό καρότου που κάνει καλό στα μάτια (δυσκολευόταν το έργο των ματιών, είναι η αλήθεια, με τόσο μαλλί), κοίταξε λίγο έξω από το παράθυρο σκεπτική και με φωνή που ίσα που ακουγόταν, απάντησε: εντάξει.

Και εγεννήθη το chop.

Το κούρεμα της Karlie Kloss ο χερστάιλιστ Garren Defazio το εμπνεύστηκε από την Jane Birkin: φράντζα ανέμελη και μερικά δήθεν αφρόντιστα μήκη μόνο μπροστά – τού έδωσε όμως λιγότερο μήκος, φτάνοντάς το πάνω από τον λαιμό. Το γεγονός ότι το πίσω περίγραμμα είναι όλο ένα μήκος το κάνει λίγο βαρύ, ιδανικό για σπαστό μαλλί με ούτως ή άλλως αρκετό όγκο. Η Karlie λέει ότι καμιά φορά δεν κάνει τίποτα, το αφήνει να στεγνώσει μόνο του, εγώ όμως δεν θέλω να σε κοροιδεύω: ΣΙΓΟΥΡΑ κάνει.

Το the chop, ή the Karlie, ή The new Rachel (αναφορά στο κούρεμα Aniston, στην αρχή των Friends) είναι το επιχείρημά μου του 2013 για να κάνεις την αλλαγή. Δες πόσο groovy jazzy funky boho είναι, και πόσο μπορεί να περιγραφεί από ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΙΣΕ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ μαζί. Το μόνο πρόβλημα σου λέει που της δημιούργησε, είναι το ότι έχει συζητηθεί τόσο πολύ, που καμιά φορά διστάζει να πάει στο περίπτερο με μέτριο μαλλί μπας και γίνει καμιά σύρραξη.

 

 

Karlie Kloss

Karlie Kloss

(άσχετη παρένθεση, δεν έχω δει πιο ωραία απλωμένο ρουζ. Πώς ρε γαμώτη).

Karlie Kloss

Karlie Kloss

Karlie Kloss

Karlie Kloss

Karlie Kloss

Karlie Kloss

Και με μακρύ μαλλί βέβαια καλή ήταν, η καημενούλα, δεν λέω. Απλώς όχι groovy jazzy funky boho.

Karlie Kloss

Kαι μια που μιλάμε για ηρωικούς ανθρώπους, τους σούπερ ήρωες εκείνους που σε κρατάνε ανέπαφη από κομμω(μαρτύ)ρια, ας δοξάσω για μια ακόμη φορά όπως του αξίζει τον Γιώργο, του Icon, ο οποίος τα Χριστούγεννα έκανε αυτό:

Icon

και ω του θαύματος ακόμα και εγώ (άμα είσαι εγώ ξέρεις τι θα πεις αυτό) το φτιάχνω εύκολα, χωρίς πολλά πολλά, και δεν έχει χάσει σε περίγραμμα ούτε πόντο. Garren Defacio, Vogue και κολοκύθια.

Πω φαίνομαι πολύ χαζή σε αυτές τις φωτογραφίες. Είναι δυνατόν να έχω αυτό το στόμα ρε παιδί μου, δηλαδή.

Photos: glamour.co.uk, hootmag.org, stylefrizz.com, intothegloss.com, Abaca

Leave a Reply

Your email address will not be published.