Μήλα. Και ζέβρες.

Είναι τα πιο ωραία πιάτα που έχω δει, τα πιάτα που φαντάζομαι γεμάτα με μακαρόνια πέστο,  τα πιάτα που θα με έκαναν να μπω ακόμα και στην κουζίνα (που δεν είναι το δωμάτιο των ειδικοτήτων μου) χωρίς τη συνοδεία κάποιου που ξέρει ποιο κουμπί ακριβώς αντιστοιχεί στο κάθε κεραμικό μάτι.

Θα το έχεις καταλάβει πια ότι το design είναι όχημα του νέου σοσιαλισμού: για να είναι ανεκτό, πρέπει πλέον να είναι και οικονομικό. Για να μη θεωρείται εξωφρενική πολυτέλεια πρέπει να είναι φτηνό. Η πολιτική του Design Shop είναι ακριβώς αυτή και το Apples to Zebras είναι το project που σου φέρνει, σαν ανέλπιστο δώρο, προσιτά design αντικείμενα από το Α ως το Ω. Δηλαδή το Ζ. In this economy, τι άλλο να ζητήσει κανείς.

Επίχρυσες πεταλούδες (… πάλι) και κοσμήματα για όλες, από αυτές που κυκλοφορούν με φούστες patchwork στα κυλικεία του πανεπιστημίου μέχρι αυτές που αγαπούν το boho chic, από τον Paul Sarz.

Κοίτα τώρα καταπληκτική ιδέα. Μόνο οι δείκτες υπάρχουν από τη μάνα τους, που λένε, πάνω στο πλέξιγκλας, τις ώρες τις ζωγραφίζεις εσύ, όπως και οτιδήποτε άλλο θέλεις. Λειτουργεί και ως επιτοίχια ατζέντα, για να γράφεις με ανεξίτηλους μαρκαδόρους που καθαρίζουν με χαρτί και οινόπνευμα. The 3 for Art.

50 μόλις υπογεγραμμένα αντίτυπα μιας υπέροχης εκτύπωσης που σου θυμίζει view master (σε  παλ χρώματα και χαρτί Verona) από τον Διονύση Λιβάνη.

Ατζέντες και ημερολόγια γιατί κάποιοι αγαπούν δώρα με μυρωδιά χαρτιού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.