B.l.o.s.s.o.m.

(Tον νου σου μη και δεν είσαι γούρικη Σαβίνα, γιατί ξεκινάω το 2014 με εσένα ε, κανόνισε.) Αφού υπενθυμίσω τα, κατά καιρούς, άξια υπενθύμισης, ότι δηλαδή η Σαβίνα είναι η blogger με τις πιο προσιτές προτάσεις και εκείνη που πιο εύκολα από όλες μπορεί να εμπνεύσει τις μπερδεμένες χωρίς να ξεφεύγει από τη less is more νοοτροπία, αποφεύγοντας έτσι κακοτοπιές, θα συνεχίσω με το Ζήτημα Σκισμένο Τζιν. Το φοράω αβασάνιστα; Αβάδιστα, με το κλειδί στο χέρι; Μήπως μπορεί ξερωγώ να δείξει φτηνό; Και αν ναι, πώς αποφεύγω τη στενωπό; Απλούστατον, το επιλέγω φαρδουλό και ψηλοκάβαλο, ένα βήμα πριν τα boyfriend’s jeans και του ρίχνω από πάνω ένα “ανδρικό” παλτό, ώστε οι επιθυμητές ισορροπίες να τηρούνται. Ως προς το παπούτσι έχω ελεύθερη εναλλαγή ανάμεσα σε αυτό το τελευταία λέξη μόδας cut out μποτάκι και τη διαχρονική γόβα, με όλα ωραίο θα μου φαινόταν.

The Blossom Girls

Άλλο φετινό sos, η γούνα. Το θέμα όπως θα έχεις δει αν παρακολουθείς συστηματικά με έχει απασχολήσει και έχω δώσει φτηνές (και faux, εννοείται) λύσεις, αλλά εδώ η Σαβίνα απομυθοποιεί το εκκεντρικόν του συγκεκριμένου κομματιού επιβεβαιώνοντας πως από φέτος, παρακούγοντας τη μαμά σου που την έλεγε “αμπιγιέ” μπορείς να τη φορέσεις πρωί-βράδυ, με τα πάντα, υπογραμμίζοντας και τον πρακτικό της ρόλο στην καρδιά του χειμώνα. Οι καφέ τόνοι είναι και εμένα οι πιο αγαπημένοι μου, θεωρώ ότι ένα γουνικό σε τόνους γήινους πηγαίνει με τα πάντα, περισσότερο και από ό,τι το μαύρο. Ναι, ακόμα και με, παραπεμπτική σε καλοκαίρια, μαρινιέρα. Α και επίσης: ΝΑΙ σε αυτόν τον τοίχο για background ολόκληρο το 2014.

The Blossom Girls

To μυτερό μοκασινοειδές παπούτσι με τις ροκαμπίλι αναφορές που φορούσαν τα αγόρια με την μπριγιαντίνη για αλλαγή από τα creepers είναι και πάλι εδώ, και σε ένα girly twist, στα οποία δεν μας έχει συνηθίσει η Σαβίνα (το λέει και η ίδια, “δεν είναι ακριβώς το στυλ μου”), συνδυάζεται με την skater skirt – άνετο μίνι με πτυχές για το οποίο και εγώ έχω ενστάσεις, δεν θα ήταν η πρώτη μου προτίμηση, ωστόσο δείτε μια πρόταση για το πώς μπορείτε να το φορέσετε, εσείς τα πιο κοριτσένια κορίτσια: με ένα πανωφόρι σχεδόν στο ύψος του στριφώματος της φούστας και με το κασκόλ τυλιγμένο έτσι. Η υπόνοια layering με το λευκό μανίκι να εμφανίζεται κάτω από τη ζακέτα δείχνει πόσο ωραίο είναι να προσέχει κανείς και τις μικρές λεπτομέρειες.

The Blossom Girls

Καλή χρονιά είπαμε;

Leave a Reply

Your email address will not be published.