Την Κυριακή θα τρέξω (σ)την Αθήνα. Τελευταία προσπαθώ να τρέχω και καθημερινές, δεν είναι συγκεκριμένα η Κυριακή το βίτσιο μου – το πιστεύω όντως πως η άσκηση είναι προτεραιότητα, ασχέτως αν, όπως όλοι οι ερασιτέχνες αθλητές, την αναβάλλω όποτε μπορώ βρίσκοντας απίθανες δικαιολογίες. Περιδιαβαίνω συνήθως το Πεδίον του Άρεως, αλλά την Κυριακή στις 8.30 αξημέρωτα, θα ξεκινήσω από το Ζάππειο και θα πάω για τα 10 χιλιόμετρα στην πόλη.
Αν και εσύ σκέφτεσαι να τρέξεις, μπορώ να σε ενθαρρύνω και αλλιώς: τα 10 ευρώ που χρειάζονται για να δηλώσεις συμμετοχή εδώ, θα διατεθούν στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων Κ.Υ.Α.Δ.Α. Η εγγραφή σου εξασφαλίζει αυτό εδώ το tshirt, ένα νούμερο εκκίνησης, ένα τσιπάκι χρονομέτρησης και ένα κουπόνι έκπτωσης για τα προϊόντα Nike Running.
Το t-shirt αυτό είναι μαγικό: σου αυξάνει την επιθυμία για τρέξιμο και πιο fit ζωή. Όχι, εντάξει (αν και κάπου διάβαζα ότι ο εξοπλισμός φέρνει και αυτός όρεξη για άθληση με το να σε βάζει στο κλίμα), όμως κοίτα, είναι τόσο ευέλικτο που μπορείς να το φορέσεις και με κάτι τελείως απρόσμενο:
Αν σε έπεισα, να ξέρεις ότι περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων θα μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο γυμναστήριο Ι. Φωκιανός (Βασιλίσσης Όλγας 1) στις 4 (12:00-18:00), 5 (10:00-20:00) και 6 (10:00-20:00) Οκτωβρίου, από όπου όλοι οι δρομείς θα παραλαμβάνουν το starter pack τους.
O τίτλος, βέβαια, από εδώ
1 Comment