Χαρίζει η ομάδα (και καλή σεζόν)

Φέτος που είμαι αποκλειστικά για Rebound (μέχρι να ανακαλύψουν ότι έκανα shazam στους Bauhaus και να με πετάξουν έξω, όπως έχω ξαναπεί), το νέο μου thingie είναι οι γιακάδες. Τα Clic Jewels είναι η Ελισάβετ, που δεν μπορείς να πεις ότι “φτιάχνει κοσμήματα” χωρίς να την αδικήσεις λίγο. Κάνει accessorising. Ορίστε, καλύτερο.

Αλλάζω θέμα. Στα σχεδόν 2 χρόνια που υπάρχει το Fashionism, κατέληξα πως αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι οι αστείες αναγνώστριες, κάτι κορίτσια ταμάμ με το site, που σχολιάζουν, ειδικά στη σελίδα του Facebook, και φτιάχνουν τη μέρα στις υπόλοιπες (μερικές από τις υπόλοιπες το λένε, όχι εγώ μόνο). Μακάρι κορίτσια να είχα να σας δίνω ένα δώρο κάθε εβδομάδα τώρα με τους χαλεπούς καιρούς – ωστόσο, όταν έχω κάτι φτιαγμένο στο χέρι με τον χρόνο κάποιου να επενδύεται αφειδώς (συγκεντρώσου, για την Ελισάβετ μιλάμε πάντα), είναι ωραιότατη συγκυρία. Τα αγαπημένα μου Clic Jewels είναι τα εξής (ε ναι, τα φόρεσα εγώ για να στα δείξω, είμεθα low budget τι να γίνει):

 

 

H Ελισάβετ το λοιπόν, για να μη μακρηγορώ, και για να μπει καλά η σεζόν, δίνει έναν γιακά και δύο δαχτυλίδια, αυτά που βλέπεις από κάτω, σε διαγωνισμό στο Facebook – το ξαναλέω, στο Facebook, όχι εδώ. Καλή επιτυχία. Ήδη, δευτεριάτικα, χορεύω εορταστικά γύρω από το τοτέμ της Άγνωστης Αναγνώστριας, τώρα που μιλάμε. Σε αγαπώ, Άγνωστη Αναγνώστρια.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.