Χαρίζει η ομάδα

Στο Fashion Lover, το πρώτο eshop με ρούχα αποκλειστικά ελλήνων σχεδιαστών έχω ξανα-αναφερθεί, εδώ, λόγω Εκείνου Του Εκπληκτικού Φορέματος που μου άρεσε επειδή είναι από αυτά που μου θυμίζουν τις Hole. Ξέρεις τώρα. Μετά από εκείνη την αναφορά, μαζί με τον Θοδωρή Μάρκου κάναμε και κάτι πιο μεγάλο, εδώ. Δεν επανέρχομαι τυχαία σε ανθρώπους που έχουν χαλαρή ή πιο στενή σχέση με τη μόδα: όταν το κάνω σημαίνει πως εκτιμώ ό,τι κάνουν, και πιστεύω ότι αξίζει να τους μάθεις και εσύ αν δεν τους ξέρεις – που μπορεί και να τους ξέρεις δηλαδή, γιατί το ελληνικό ίντερνετ δεν είναι και τόσο αχανές τελικά. Και αν διαβάζεις και είσαι σχεδιαστής, μόλις βρήκες έναν ιδανικό διαδικτυακό χώρο για να πουλήσεις ρούχα και αξεσουάρ.

Τα Meet The Cat, τα κοσμήματα της Ιωάννας Κουλούρη που βλέπεις σήμερα, διαφέρουν από πολλά άλλα που έχεις δει από εδώ και από εκεί τώρα που όλοι φτιάχνουν “χειροποίητα μπιζουδάκια”, στο ότι δεν πρόκειται για ψευτοπράγματα από φτηνά υλικά που τα φοράς δυο τρεις φορές και τελείωσε. Είναι κάπως βαριά και μασίφ, και λόγω των θετικών σπουδών της, κάπως γεωμετρικά, ακόμα και τα πιο κοριτσίστικα κομμάτια της. Ξύλο, καουτσούκ, μέταλλο, δέρμα αλλά και σκοινί και πέρλες πού και πού είναι οι αγαπημένη της πρώτη ύλη.

 

MeetTheCat

MeetTheCat

Αυτά που διάλεξα είναι αυτά που προτιμώ εγώ – ρίξε μια προσεκτική ματιά γιατί ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ:

MeetTheCat

MeetTheCat

MeetTheCat

MeetTheCat

MeetTheCat

MeetTheCat

MeetTheCat

Όπως είπα και πιθανώς είχες στο μυαλό σου σκρολάροντας με ανυπομονησία, τρεις από εσάς θα κερδίσουν το κόσμημα της επιλογής τους – και όταν λέω της επιλογής τους δεν εννοώ ότι είσαι υποχρεωμένη να διαλέξεις κάτι από αυτά που έδειξα εδώ, μπορεί βρε παιδί μου να έχεις άλλα γούστα, συμβαίνουν αυτά. Μπορείς να διαλέξεις ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ από τα 173 σχέδια Meet The Cat που θα δεις εδώ. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι:

1. Like στη σελίδα Fashion Lover.

2. Like στη σελίδα Meet The Cat.

3. Ευφάνταστο comment εδώ, στο site – καλό θα ήταν να μας πεις και ποιο σου αρέσει, έτσι για να ξέρουμε βρε παιδί μου!

Οι τρεις νικήτριες θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

Α, και υστερόγραφον, είναι πάντα πιο μεγάλη ευχαρίστηση να προτείνω κάτι που ξέρω από πρώτο χέρι και να είμαι απολύτως σίγουρη ότι θα το ευχαριστηθείς: Αυτό είναι το δικό μου, εντυπωσιακότατο κολιεδάκι Meet The Cat 🙂

MeetTheCat

296 Comments