Webster Dictionary

Η Ναταλία Γκαβέζου βρήκε μια ακόμη αδερφή ψυχή στο πρόσωπο μιας πλουμιστής Βρετανίδας

Το κακό  ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, ένα απόγευμα σπαρίλας στα κεντρικά του φάσιονισμ (φανταστείτε μια corporate πολυεθνική όπου πηγαίνουμε με τα Chanel μας και τα 12ποντα μας) (ήμασταν δηλαδή και οι δύο σπίτι και κάναμε τσατ με τις πιτζάμες) [editor: τις οποίες μου αρέσει να αποκαλώ power suit], όταν έπεσε στην συζήτηση η Sophia Webster και “μωρέ δεν μπαίνουμε να χαζέψουμε στην σελίδα της;” “ε, και δεν μπαίνουμε; Σάμπως και να δούμε κάτι ωραίο μας φτάνουν τα λεφτά να το αγοράσουμε;” ΧΑΧΑΧΑ. Γλυκούλες. Αθώες γλυκούλες.

Η Sophia Webster είναι μια πολύχρωμη Αγγλιδούλα, απ αυτές που αγαπώ γιατί δεν ντρέπονται να μπερδέψουν prints και ρίγες με πουά και παστέλ, και με έναν μαγικό τρόπο καταφέρνουν να βγουν στον δρόμο χωρίς να μοιάζουν παγωτό. Δηλαδή ντύνεται ακριβώς όπως θα ντυνόμουν αν είχα λυμένα όλα τα κολλήματα μου και την παθολογική αγάπη μου για το μαύρο. Aφού σας πω τα βασικά, ότι δηλαδή έχει τελειώσει το Royal college of art, έχει δουλέψει σαν βοηθός του Nicholas Kirkwood και το Browns ζήτησε τη συλλογή της πριν καν αποφοιτήσει, θα μιλήσουμε για τον πάρα πολύ ποπ κόσμο της και τούτη την σχέση αγάπης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας.
Στην συλλογή της για το καλοκαίρι του 2013, την πρώτη της μεγάλη συλλογή, σκέφτηκε, σκέφτηκε και αποφάσισε να ντύσει τα μοντέλα της κούκλες και να τα κλείσει σε μεγάλα κουτιά, κάτι σαν real life Barbie dolls. Κάπου εκεί είναι που την πρωτοσυμπάθησα και σκέφτηκα ότι θα ήθελα να είμαστε φίλες.

Sophia Webster Dolls

Μετά ήρθε ο χειμώνας του 2013 και εκεί που η καρδιά μου σφύζει από αγάπη, έρχεται η συνεργασία της με την rock beauty και η σειρά με τα nail wraps, αυτοκόλλητα που κολλάς στα νύχια, εμπνευσμένα από το μανικιούρ των μοντέλων της στην πασαρέλα. Sophia let’s make pop babies, έχω και προίκα.

Sophia Webster Beauty

 

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε και η συλλογή της για το καλοκαίρι του 2014, καθώς και η πρώτη της resort συλλογή, πιστές και οι δύο στο ποπ πνεύμα που την έκανε διάσημη. Ροζ, γαλάζιο, λεμονί, βούλες, ρίγες, λεοπάρ, λεφτά να έχεις να ξοδεύεις. Α, λεφτά είπα; Τώρα ερχόμαστε στο ζουμί. Θυμάστε που μπήκαμε στο σαιτ της; Ε, η Sophia κάνει εκπτώσεις. Και όταν λέμε εκπτώσεις, εννοούμε παπούτσια που κανονικά έβρισκες με 500-600 λίρες, τώρα τα βρίσκεις με 100κάτι. Στην αρχή σκέφτηκα να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτά τα κομμάτια, αλλά όταν μπήκα μετά από 2 μέρες ξανά στο σαιτ της, είχαν εξαντληθεί τα περισσότερα. Και λογικό είναι βέβαια. Μπορείτε όμως να ρίξετε μια ματιά, αν φοράτε μικρό νούμερο συγχαρητήρια, ίσως σταθείτε τυχερές. Για τις υπόλοιπες έχει προνοηθεί  λίγο shoe gazing, ας κολλήσουμε πρόσωπο στην οθόνη με γουρλωμένα μάτια, φανταστείτε το κάτι σαν ζαχαροπλαστείο, άλλα με παπούτσια.

Eva

Jojo

Lexi

Mika

Remmie

Sadie

Sophia Webster

[και για το τέλος γυρίζω με ένα ακόμα moodboard – I love me some moodboards παιδιά – με το αγαπημένο μου (εκπτωτικό) ζευγάρι]

Sophia Webster

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.