Αγαπητό ημερολόγιο

Χθες ήταν, όσο να πεις, μια καλή μέρα, τουλάχιστον κάπως περιπετειώδης, αν λάβεις υπ’όψιν πως αντλώ ανατριχίλες περιπέτειας χαζεύοντας ρούχα και παπούτσια, όπως αυτό το McQueen, που δεν μου κάνουν μεν,  έχουν 70% και 80% έκπτωση δε, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ (μη διαμαρτύρεσαι για τα κεφαλαία, από τον ενθουσιασμό θα μπορούσε να είναι σε caps όλο αυτό το post, και πάλι καλά να λες) οι αρχικές τους τιμές είναι τριψήφιες. Στο ωραιότατο μπαζάρ της Luisa βρήκα αυτά τα καταπληκτικά παπούτσια, που θα περίμενες με όλη αυτή τη φραντζολοποίηση της περιοχής από το γόνατο και κάτω να μου κάνουν, όμως όχι, φοράω ακόμα 38…

 

… και αυτά τα έργα τέχνης της Tabitha της Simmons εδώ πέρα.

εδώ φωτογραφία που τράβηξα εγώ
και εδώ το μεγαλείο του καλλιτεχνήματος

Μετά, για να μου περάσουν τα νεύρα και αφού, α. αλκοόλ δεν μπορώ να πιω και ήταν κρίμα γιατί το prosecco έρρεε άφθονο β. cupcakes και macaron μπορώ να φάω αλλά μετά θα νόμιζα ότι τα βλέπω να κάνουν έφοδο στους γοφούς αμάσητα, στο σχήμα με το οποίο ακριβώς βγαίνουν από τον φούρνο (ή από οπουδήποτε, από το ραβδί της νεράιδας ας πούμε), πήγα στο H&M-όλα3/5/7 ευρώ. Εκεί αγόρασα ένα σακάκι 10 ευρώ κοψοχρονιά (από 50) και ένα παντελόνι 5 κοψοχρονι-ότερα. Παρηγορημένη, όπως είμαι σίγουρη και εσύ σε ανάλογες περιπτώσεις κατά τις οποίες νομίζεις ότι φεύγοντας από το κατάστημα πρέπει να φιλέψεις και κάτι τους υπαλλήλους για να τους γλυκάνεις που τους έκλεψες, αποφάσισα να μείνω πιστή στις αρχές μου και να σε λυπηθώ: Δεν θα ανεβάσω φωτογραφίες των 15 ευρώ μεταμορφωμένων σε ρούχα  (υπάρχει άλλωστε μεγάλη πιθανότητα να έχεις ακριβώς τα ίδια και θα είναι σαν να κάνουμε εμφάνιση με ίδιο τσίτι στο catwalk του φτωχοδιάβολου, δεν το θέμε, το θέμε;).

… “how cool are we” moment

 

Αντί για αυτό, θα σου θυμίσω κάτι παλιό αλλά καταπληκτικό, το installation του αρχηγείου H&M στη Στοκχόλμη, ιδανικό πρόλογο του Η&Μ Home Reflection, τη συλλογή homewear του κολοσσού που από online έρχεται εντός ολίγου στα καταστήματα.

Όλα αυτά, μήπως και ξεχάσεις πως επειδή αυτόν τον καιρό είμαι κάπως έτσι, εδώ και δυο μέρες δεν έχω αξιωθεί να σε ενημερώσω για κάτι πραγματικά σημαντικό. Να ξέρεις βέβαια ότι αυτό δεν σημαίνει πως δεν σε αγαπώ το ίδιο.

Photo by Thodoris Markou
Photos: theshoegoddess.com, bluefly.com, tabithasimmons.com

Περισσότερα παπούτσια εδώ

 

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.