Μάνι μάνι Marni

-Σου έστειλα ένα λινκ…

-Ναι, πολύ βαρετό είναι με το ζόρι το βλέπω.

-Όχι, είναι το Being Boring συμπυκνωμένο, στρέιτ και έγχρωμο. Πολύ καλοκαιρινό, απορώ που δεν σου αρέσει, κοίτα το λίγο.

-Επειδή πέφτουν σε μια πισίνα;

-Επειδή είναι διακοπές.

-Τέλος πάντων, ίσως είναι η μουσική που μου φέρνει pms. Αυτά τα Marni είναι καλοκαιρινά δηλαδή;

-Άνοιξη-Καλοκαίρι. Πολύ dolce vita, φιλιούνται, πίνουν πάνω σε ξαπλώστρες…

-Δεν μου λέει κάτι, επιμένω. Πολύ ιταλικό. Και εν μέσω κρίσης δηλαδή παραπάει. Ούτε Madwalk δεν έπρεπε να γίνει.

-Ε τώρα δεν έχει σχέση η Marni με το βαθύ 90s Βαλκάνιο, αλλά ναι, καταλαβαίνω πού το πας. Άμα δεν έχεις λεφτά και δεις αυτό βαράς το κεφάλι σου. Εσύ δεν έχεις και γκόμενο. Χειρότερο.

-Αυτές στο video είχαν γκόμενο; Κάτσε να το ξαναδώ. Νομίζω δεν έχουν.

-Μα φιλιούνται.

-Ειναι πιο πολύ teenagers που πάνε διακοπές.

-Ε μπορεί να είναι one night stand in the making. Ή μπορεί επειδή είναι teenagers να ξενέρωσες, και όχι λόγω κρίσης.

-Α ναι, φιλιούνται τελικά αλλά μετά αυτή ανοίγει τα μάτια, μπορεί να το ονειρεύτηκε. Αυτό είναι.

-Πωπω και με αυτό το κόνσεπτ αποφεύγει να γίνει και πολύ προκλητικό εν μέσω κρίσης ε. Σατανικό.

-Πάντως Χρύσα, δεν ξέρω αν είναι σωστό που τα περνάμε όλα υπό το πρίσμα της κρίσης. Μήπως χάνουμε τη ζωή έτσι. Επίσης, πολύ γρήγορα δεν βγήκανε τα Marni; Τα Versace δεν ήταν πολύ πρόσφατα; Στα H&M; Και τώρα; Μάνι-μάνι Marni; Μάνι-μάνι Marni, μπουαχαχα.

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.