Χαρίζει η ομάδα (τώρα που χρειάζεται)

Με το δεξί και το αριστερό ημισφαίριο του μυαλού μου πεισματικά στραμμένα στο δόγμα στο οποίο αποφάσισα να ορκίζομαι πλέον, το να επικεντρωνόμαστε στο θετικό πρόσημο πάση θυσία, και με συνεργό στην σκανταλιά του οπτιμισμού το concept store SHOP, σε καλώ να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό του Φεβρουαρίου.

Μπορεί να έχεις αγόρι και να παίρνεις αγάπη, μπορεί να μην έχεις και να μην τρέχει μία, μπορεί να είχες πριν λίγο και να τρως σοκολατάκια με γέμιση δάκρυα ακούγοντας Billie, μπορεί να μη σκέφτεσαι καν το αγόρι γιατί ψάχνεις δουλειά: όποια και να είσαι, θα το σκάσεις το χαμόγελο όταν σε ντύσουμε, σε στολίσουμε, δοκιμάσουμε πάνω σου έναν νέο εαυτό να νιώσεις, έστω λίγο βρε παιδί μου, ότι κάποιος σε περιποιείται, μια μικρή φροντίδα από δυο-τρεις ξένους που μπορείς, για μια μέρα τουλάχιστον, να μην τους κοιτάς καχύποπτα. Εσύ θα κάνεις το ευφάνταστο comment σου και το concept store SHOP θα σε κακομάθει προτείνοντάς σου ένα νέο μακιγιάζ, ένα άλλο μαλλί, ρούχα που δεν θα έπαιρνες μαζί σου στο δοκιμαστήριο, και έναν φωτογράφο για να σε βγάλει κούκλα. Φεύγοντας, δε, θα πάρεις και κάτι μαζί σου, για να μας θυμάσαι – κάτι από το Shop, κάτι από τις κοριτσίστικες πολυτέλειες, τη στιγμή που τις έχεις ανάγκη.

Σήμερα το Επιθετικά Κοινωνικό Κοριτσάκι γίνεται ενός έτους και λέω να κάνω κάτι να χαρείς μαζί μου, σήμερα μπορείς να πεις ότι εγώ είμαι το αγόρι σου που θυμήθηκε τον Άγιο Βαλεντίνο, σήμερα ο Άγιος Βαλεντίνος είναι το concept store SHOP. Σου αρέσει;

Οι φωτογραφίες είναι, φυσικά από το concept store SHOP, Ερμού 112Α

123 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.