Αξεσουάρ.

Κατέληξα. Το φουλάρι Salvatore Ferragamo είναι το νέο κλείσιμο ματιού μεταξύ των celebrities που κοιτιούνται πλέον στον λαιμό για να αναγνωρίσουν αν κάποια είναι της τάξης τους – άμα το πετύχεις και στην έκπτωση (τη Δευτέρα ακούω ξεκινάνε) μπορεί να γίνει και το νέο κοινωνικό σύμβολο ισότητας και ταξικής ισονομίας. Άσε που σίγουρα θα το φορέσεις καλύτερα από μερικές-μερικές.

Να τι εννοώ. Πόσα λάθη να πρωτομετρήσεις στην Eva Mendes. Στραβοπατημένη μπότα λες και όλες τις πρόβες στο pole dancing τις κάνει με αυτό το ίδιο ζευγάρι, παντελόνι σφηνωμένο πάση θυσία μέσα (τελευταία φορά το έκανα προχθές, μου την είπαν οι φίλοι μου, το κόβω. Μάλλον), κακό μαλλί και αλληλοσυγκρουόμενα prints που η Kate Moss θα τα έκανε να φαίνονται απαραίτητο χιπστερικό mix and match αλλά η Eva η καημένη απλώς δεν μπορεί. Και μόνιμο ύφος μεθυσμένης

Να, κοίτα Eva το άλλο το κοριτσάκι που επιλέγει τη μονοχρωμία τι καλό που είναι με το φουλαράκι του.

… να κοίτα την και εδώ. Η Rosie Huntington-Whiteley επιμένει σε μια παλέτα που λένε, αφαιρεί και κάνει παπάδες. Και αυτή η καμπάνα, να υπογράψουμε ένα petition να επανέλθει. Και το στυλ Robert Plant. Και ο Plant. Και οι Zeppelin.

Μια υπέροχη φωτογραφία του φλανέρ ζεύγους εγκυμονούσας Sienna MillerTom Sturridge, που σού μηδενίζει το θέμα “στυλ” (πρέπει εσύ τώρα να το ξαναπάρεις από την αρχή) – ακόμα και το ολούθε σκηνικό είναι “θέλω τη ζωή σου”. Κοίτα πόσο ζεστό και χουχουλέ και μαλακό και σαν να μυρίζει λουλουδάδα δείχνει το Ferragamo της.

Και η Rachel Bilson απαγγέλλει νεράκι τον μισό βου-που μισό Hoxton circa mid 00s ρόλο που της ανατέθηκε, ενώ, ακριβώς από κάτω στις διαφημίσεις του οίκου η Gisele αφήνει το γνωστό print να ξεγλιστρίσει τσαχπίνικα μέσα από το κοστούμι που φοράει στο γραφείο. Ως διευθύντρια και πρόεδρος της Colbyco.

Photos: Bauer-Griffin online, IMF, Just Jared

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.