Χαρίζει η ομάδα Pan Pan: The titanium jubilee

Μια φορά, σε μια συναυλία, των Pulp ήταν θυμάμαι, πήγα και μίλησα σε ένα αγόρι. Του είπα, “είσαι ο Παναγιώτης Πανταζής“;

Ήταν ο Παναγιώτης Πανταζής, δεν ήταν όμως αυτό που νομίζεις: σε μερικούς ανθρώπους φλερτάρεις το ταλέντο. Χμ, ναι, και εμένα δεν ξέρω αν θα μου άρεσε να το λένε αυτό για εμένα.

Τέεεεεελος πάντων… ο Pan Pan φτιάχνει μουσική και κόμικς, έχει διασκευάσει κάποια στιγμή στη ζωή του το Some Girls Are Bigger Than Others, έντυσε και μια μίνι χορευτική παράσταση με τη μουσική του και σήμερα σχεδίασε αποκλειστικά για το Fashionism αυτό το σχέδιο στο γυναικείο tshirt που βλέπεις. Μπορείς να το κερδίσεις κάνοντας ένα comment εδώ, στο facebook page του Fashionism, και μπαίνοντας στην κλήρωση. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις κάνει ένα like και στη σελίδα του ε.

Η γενναιοδωρία είναι επειδή ο Παναγιώτης γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του, κλείνει τα 1οο σε talent years (καλό;) – εκτός από το t-shirt δίνει στα κορίτσια που τόσο έχει αγαπήσει στη ζωή του, ένα cd του από αυτά που επίσης έχουν χειροποίητο αριθμημένο εξώφυλλο, και τα comic albums του, Common Comics #3, #4 και #5. Όλα αυτά μέσα σε μια τσάντα με σχεδιάκι, επίσης φτιαγμένο στο χέρι. Δούλεψε δηλαδή φυσώντας τα κεράκια ο Pan Pan, όχι αστεία.

Στα πλαίσια των εορτασμών, σου δίνει ΕΠΙΠΛΕΟΝ και ένα beat tape με 13 tracks για να κατεβάσεις δωρεάν από εδώ.

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.