Πaussie street art μπορείς να αντέξεις;

Μίνι κολεξιόν, συμπράξεις, ομορφιά και street art. Τι μπορεί να είναι καλύτερο από τέτοιους συνδυασμούς; Λογικά λίγα πράγματα. Τα αγαπημένα αυστραλέζικα προϊόντα των κοριτσιών που απεχθάνονται το “μαλλί κομμωτηρίου” το πάνε τώρα ακόμα πιο μακριά και εκτός από τα hairdos μπλέκονται και με τη μόδα – με έναν εντελώς street style τρόπο, ως όφειλαν, φυσικά. Ξεκινώντας από τα graffiti της Μελβούρνης και τα μαλλιά των κοριτσιών των σέρφερς που δεν ακολουθούν ούτε αυστηρές γραμμές ούτε απαιτητικό styling για editorials υψηλής μόδας, τα Aussie Street Art Limited Edition φτιάχνουν μια σειρά συσκευασιών εμπνευσμένη από τα σπρέι, τα στένσιλ, τις τοιχογραφίες, το video art και τα ταγκς των ομάδων που βάφουν τοίχους για να τους ομορφύνουν. Οι συλλεκτικές συσκευασίες δεν θα είναι διαθέσιμες για πολύ καιρό (στα Hondos Center), για αυτό πρέπει να κάνεις τα κουμάντα σου, γιατί, το λέει και η φιλοσοφία του ανέμελου των προϊόντων Aussie: “υπάρχουν περισσότερα στη ζωή από τα μαλλιά, αλλά τα μαλλιά είναι μια καλή αρχή”. Και ιδού η σειρά η limited edition. Εμπεδώνεις και συνεχίζω, πάω στο καλύτερο.

 

Aussie 3 minute miracle Color Mate

Aussie 3minute miracle Frizz Remedy

Aussie 3 minute miracle Reconstructor

Τα Aussie Street Art Limited Edition και το Fashionism επέλεξαν τις ΣΟΜΦ, αγαπημένες ελληνίδες σχεδιάστριες, για να φτιάξουν μαζί μια capsule collection εμπνευσμένη από την Αυστραλία, το σερφ, τα κορίτσια των σέρφερς και την τέχνη του δρόμου, τους συμβολισμούς και σημειολογία των street installations. Τα υπέροχα prints που θα φτιάξουν οι Μαρία Φλώρα και Ολίβια θα αποκαλυφθούν προσεχώς, αλλά όσες δεν ξέρετε τι υπέροχα πράγματα κάνουν, αξίζει να πάρετε μια ιδέα από τις κολεξιόν που έχουν σχεδιάσει από το 2011 μέχρι σήμερα. Τα prints τους είναι μοναδικά, χαρακτηριστικά και υπέροχα όπως και τα cutout leather κομμάτια τους.

ΣΟΜΦ

ΣΟΜΦ

ΣΟΜΦ

Να και τα κορίτσια:

ΣΟΜΦ by Costas Voyatzis

Το Fashionism, τα Aussie Street Art Limited Edition και τα υπέροχα ΣΟΜΦ δεν θα φτιάξουν μια capsule collection μόνο για να τη θαυμάζουν από μακριά κορίτσια που τινάζουν τα μυρωδάτα μαλλιά τους και ονειρεύονται παραλίες με κύμα: Τα τρία διαφορετικά μεταξύ τους κομμάτια

θα τα χαρίσουμε σε τρεις τυχερές αναγνώστριες που θα κάνουν το ευφάνταστο comment τους εδώ, στο post. Και δεν σταματάμε εδώ, θα τις κακομάθουμε κι άλλο: Θα κερδίσουν

και μια σειρά προϊόντων Aussie,

και μια επαγγελματική φωτογράφιση με τα μοναδικά (και ανεπανάληπτα) κομμάτια που θα δημοσιευτεί στο Fashionism.

Την επόμενη φορά που θα περπατάς και κάποιοι θα στραβολαιμιάζουν λόγω της υπέροχης, καλοκαιρινής μυρωδιάς της κόμης, μπορεί να θροΐζει στον άνεμο και ένα φόρεμα ΣΟΜΦ, αν είσαι εσύ η τυχερή. Μην κάθεσαι. Σχολίασε.

Καλή επιτυχία!

🙂

Update: Ιδού η αποκλειστική στάμπα του φορέματος, με τα σήματα κατατεθέντα Aussie να έχουν απορροφηθεί πλήρως στην αισθητική ΣΟΜΦ.

SOMF for AUSSIE

Ιδού και τα τρία φορέματα της συλλογής:

SOMF for Aussie

Αυτή είμαι εγώ 🙂

somf for Aussie

280 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.