Τερπνόν συν ωφέλιμον

Μια πάγια θεωρία μου υπήρξε πάντα πως αν τα χρόνια ψυχρού πολέμου είχαν αξιοποιηθεί με εντατικές και συντονισμένες έρευνες για την αντιγήρανση, τώρα θα ήμασταν όλοι πολύ καλύτερα – λιγότερο pms, λιγότερες καταθλίψεις, ευτυχισμένα σπιτικά, και ως γνωστόν, αν κάτι πάει καλά σε επίπεδο micro, έχει πιο πολλές πιθανότητες να πάει και σε macro.

H Blanco δείχνει ευαισθησία και σε κάτι άλλο – στην ανάγκη, όταν οι περιστάσεις είναι σκληρές, να το ρίχνεις λίγο στο comfort food. Και, μιλώντας πολύ σοβαρά, νομίζω πως οι εποχές του φανατικού fitness θεωρούνται πια πολυτέλεια, λόγω συνθηκών, οπότε πρέπει να καταφύγει κανείς σε άλλες λύσεις. Τα figure shaping εσώρουχα που βλέπεις δίνουν περισσότερες υποσχέσεις από όλα τα προεκλογικά προγράμματα: συσφίγγουν, μαζεύουν, ανορθώνουν και σου επιτρέπουν να εμπιστευτείς και το πιο στενό ρούχο χάρη στο lycra τελευταίας γενιάς.

 

Το ότι τα push up bra (που ενισχύουν στο στήθος) και τα αναγεννησιακά κορσεδάκια (που κόβουν πόντους από γοφούς και μηρούς) ίσως να το ξέρεις και από τις φωτογραφίες των πιο κομάντο παπαράτσι που τα δείχνουν να ξεφεύγουν από τα μίνι celebrities όπως η Lily Allen, ας πούμε.  Επιπλέον, το ότι ζεσταίνουν μέσα στο καλοκαίρι, όπου λόγω ελαφρών υφασμάτων τα χρειάζεσαι και πιο πολύ, είναι μύθος – στο λέει η γυναίκα που μετά την εγκυμοσύνη φορούσε συμβατικό κορσεδάκι για καιρό.

Για τα αγόρια που δεν έχουν διαβάσει τίποτα από τα παραπάνω τόση ώρα αλλά σκέφτονται μόνο IrinaShayk IrinaShayk Irina ShaykIrina ShaykIrina ShaykIrina ShaykIrina ShaykIrina ShaykIrina ShaykIrina ShaykIrina ShaykIrina ShaykIrina ShaykIrina ShaykIrina ShaykIrina ShaykIrina Shayk θα πω ότι κάθε γυναίκα σηκώνει έναν σταυρό, να, η Irina είναι εχμ, έτσι, και έχει κάνει μόκο το εξώγαμο του Κριστιάνο. Και την εμφάνιση του Κριστιάνο, βασικά.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.