Όπως τα αγόρια

Κάθε φορά που γράφω για αντρικά έχω ένα άγχος μην διαβάσει εκείνη την ημέρα συγκεκριμένα το site το αφεντικό μου.

Αφότου έκλαψε με μαύρο δάκρυ που ο Iggy πόζαρε στα γεράματα με Varvatos (όχι πως ήξερε περί τίνος πρόκειται, μόνο της Sirina τον Βαρβάτο γνώριζε) πείσμωσε ακόμα περισσότερο με τη μόδα ο τύπος και αν πέσει τίποτα στο μάτι του να, σαν αυτό το πουκάμισο Comme Des Garçons με το βολανάκι, σηκώνει το φρύδι και μου λέει “τι είναι αυτά, θέλεις να μας κάνεις όλους φλώρια”. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Είναι τα αγαπημένα μου κομμάτια τελευταία, και ηα ήθελα να ξέρω ποιος μπορεί να τα κάνει pull off που λέμε, να τα φορέσει και να δείξει. Γιατί εγώ μόνο τον Mick Jagger σκέφτομαι. Kαι μια που ανέφερα τον Μικ, μπες και κάνε και ένα λάικ εδώ.

Αυτό το σακάκι με το ένα κουμπί, πόσο ωραίο. Πόσο Bryan Ferry να τραγουδάει Last Shadow Puppets. Και, όλο αυτό το ντύσιμο που φαντάζεσαι να το φοράει κάποιος frontman από αυτούς που τα reviews τους λένε χαρισματικούς, πόσο είναι το πιο αγαπημένο μου.

Αυτό και το επόμενο κομμάτι είναι Raf Simons. Η αγάπη μου για τους Βέλγους και τα structured ρούχα είναι δεδομένη και μπορεί να με πεις και μεροληπτική αν είσαι αυστηρός και θέλεις να με βάλεις στη θέση μου, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θέλω να ρίξεις μια ματιά στον φουτουρισμό και την άνεση, που είσαι στη μόδα, κρύβεις και την κοιλιά που απλόχερα, χωρίς ντροπές σμιλεύουν οι Guinness. Ή ξερωγώ ό,τι πίνεις, Carib αν ακούς Locomondo.

Photos: http://www.number3store.com
(To Number 3 είναι ένα από τα λίγα online stores στην Ευρώπη
όπου μπορείς να αγοράσεις Comme des Garçons, και είναι ελληνικό)

Leave a Reply

Your email address will not be published.