B.l.o.s.s.o.m.

Όσο πιο casual γίνεται η Σαβίνα αυτή την εβδομάδα – ελπίζω αυτός να είναι ο τρόπος της για να χαμηλώσει τους τόνους και να αρχίσει το γκλάμουρ την επόμενη εβδομάδα, ε Σαβινάκι ε, έλα πες.

Ψηλοκάβαλο, 80s boyfriend’s jeans, σαν Molly Ringwald στο Breakfast Club, φορεμένο με sneakers, Nike Air Max φυσικά, γιατί ΠΟΙΑ είναι τα καλύτερα; και χοντρό πουλόβερ, ακριβώς σαν τότε. Θα ήθελα και ένα ωραίο σγουρό στα μαλλιά της, για να κάνουμε ένα ωραίο tribute John Hughes. H Σαβίνα έχει ΚΑΙ λευκό τσαντάκι, το οποίο μάλιστα φοράει μέσα από το παλτό χωρίς να με ξενίσει καθόλου. Κάποια κορίτσια έχουν μια τέλεια εκδοχή για τα πάντα.

 

The Blossom Girls

To μαύρο και το μπλε, δηλαδή ο συνδυασμός των Γαλλίδων (… χρησιμοποιώ αυτή την ατάκα όσο συχνότερα μπορώ) σε όσο πιο σπορτίφ συνδυασμό γίνεται. Δηλαδή και σπορτίφ, και ζεστό, και άνετο, πολύ cosy που λέμε, χριστουγεννιάτικο, να κάθεσαι σε στολισμένα καφέ και μεγάλες πολυθρόνες για να κουλουριάζεσαι και να πίνεις ζεστή σοκολάτα από κούπες που κρατάς και με τα δυο χέρια, γουάου, έγραψα σαν κανονική φάσον μπλόγκερ!!11!!! Τέλος πάντων καταλαβαίνετε τι εννοώ – αυτή τη φορά είναι το κομψό τσαντάκι που εξισορροπεί το παπούτσι, κλασική και πολύ φρόνιμη τακτική Σαβίνας. Και ναι στο μπλε σε μπλούζα ή φόρεμα, πάντως φορεμένο κοντά στο πρόσωπο, φωτίζει και κολακεύει.

 

The Blossom Girls

Leave a Reply

Your email address will not be published.