Sweet pea, my sweet pea

Θα μπορούσα να βάλω αυτό το βιντεάκι χωρίς καμιά δικαιολογία, έτσι γιατί έτσι, δεν μου χρειάζεται δικαιολογία για να γράφω και κάθε μέρα μη σου πω για τον Paul Weller, τον άνθρωπο που τα ρούχα του κάθονται πιο άνετα και από ό,τι η Κατερίνα Χέλμη στον Ντόρη στα Κόκκινα Φανάρια. Όμως υπάρχει αφορμή και είναι η κόρη Leah, είδωλο μόδας από αυτά τα λίγο twisted, τα μεταξύ «τι προσωπικό στυλ!» και «τι φοράει το άτομο;;!». Η Leah είναι κόρη του Paul και της D.C.Lee, που έλεγε ΑΥΤΟ, το έχω συνδέσει με παιδικά χρόνια στην Κινέτα, άσε, μεγάλο κομμάτι, όλο το ήξερα απ’ έξω. (Δεν ήταν το μόνο. Ήμουν πολύ καλλιτεχνική). Βέβαια, φαίνεται σαν να μην είναι κόρη κανενός από τους δυο, αλλά δυο άλλων, πολύ πιο εξωτικών και γονιδιακά μη περιγράψιμων ανθρώπων – ιδιαιτέρως όμορφων ωστόσο. Η Leah, λάτρης της Άπω Ανατολής, είναι μοντέλο, παίζει μουσική και πηγαίνει σε εκθέσεις, φορώντας μια Burberry καμπαρντίνα (που θα την έχει για πάντα, λέει, καθότι “χρήματα που ξοδεύτηκαν σωστά“) και κρατώντας μια Alexa (το αυτό) μέχρι να βρει λέει χρήματα για μια Chanel. Δεν θα υπονομεύσω τη σχέση μας που έχει χτιστεί σε θεμέλια ειλικρίνειας λέγοντάς σου πως ό,τι φοράει μου αρέσει ή μακάρι να είχα την ντουλάπα της. Δεν τρελαίνομαι πάντα για το ντύσιμο της Leah, πράγμα όχι παράλογο αν λάβεις υπ’ όψη ότι εκείνες που έχει ψηλά ως προς το πώς χειρίζονται τη μόδα είναι η Madonna και η Rihanna (αλλά τη βρίσκω υπέροχη στις φωτογραφίσεις μόδας). Με ενοχλεί αυτό το φετίχ με το αϊλάινερ – και ούτε και αυτό το κόλλημα με τα μίνι καταλαβαίνω. Όμως, έλα, είναι η κόρη του Paul Weller, είναι ψιλοstraight edge με τα ποτά και τα τσιγάρα, της αρέσει η Courtney Love και προτιμά να φοράει Top Shop.

Εδώ είναι η Leah με το τότε αγόρι της – όπως βλέπεις η αδυναμία στο asian είναι καθολική.

 H Leah με μαλλί φωτογράφισης…

… και η Leah με το μαλλί με το οποίο ξεμυτάω από το σπίτι τα τελευταία ν+1 χρόνια (το άιλάινερ φυσικά είναι στη θέση του).

Το φόρεμα είναι Marc Jacobs, οι αναφορές 60s girl group.

Φέρνει και σε ελληνίδα ποπ σταρ δεκαετίας 90, όταν η χώρα, και η μουσική, προπάντων η μουσική, ευημερούσαν (…)

Manga. Το περίμενες.

Αλλά και 80s, σαν τη μαμά.

Με τον αδερφό της Nate, που μπορεί να ντυθεί (αλλά όχι και να κουρευτεί) λίγο καλύτερα.

Μακρύ φόρεμα με λάθος παπούτσι. Είδες αν κάτι δεν το έχεις συνηθίσει, κάνεις σπασμωδικά.

Αυτό το μπουφανάκι τύπου φλάι, κάπου το έχω ξαναδεί. Το προσπάθησε για statement με το παπούτσι αλλά ματαίως.

Definitely not a shoe person.

Εδώ ήθελε να βάλει μίνι, αλλά, προφανέστατα, υπήρχε θέμα αποτρίχωσης, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Το παπούτσι μου αρέσει. Το πόδι αρχίζω να το μπουχτίζω.

… όμως ας μην γκρινιάζω, έχουμε καιρό μπροστά μας.

Λοιπόν. Δεν ξέρω αν κάνουν πουλάκια τα μάτια μου, το κοιτάω πολλή ώρα, αλλά φαίνεται από το πλάι του φορέματος ένα άσπρο βρακί; Πείτε μου αλήθεια. Το άλλο δε, άσπρο βρακί μαύρο σουτιενάκι; ΠΑΟΚ (για σήμερα) ΕΙΣΑΙ (εσώρουχα) .

Είναι όμως τόσο φρέσκια που τηνε συγχωρείς.

H Leah με μια φίλη της, στην εβδομάδα μόδας που γίνεται τώρα που μιλάμε στις Λόντρες. Πιο πολύ από όλα, θα το πω, με πληγώνει το μαλλί γιατί τουλάχιστον με το καρέ είχα κάτι να στηρίξω.

O τίτλος του post από εδώ – είναι το κομμάτι που έγραψε ο Modfather για την κόρη του

 
Photos: thisislondon.co.uk, glamour.co.uk, PA, GETTY images, sheermag.com, andrewborthwick.com, FameFlynet, exposay.com

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.