Το sexy chic (…) της Blake Lively

Με αφορμή αυτό το look, τόσο σύμφυτο με την υψηλή αισθητική του Dancing On Ice – edition φτωχοδιάβολος (είναι η ελληνική βερσιόν), κάνω μια αναδρομή στη μεγάλη καριέρα της Blake Lively ως style icon και πρωτοπόρου στην εξοικονόμηση υφάσματος με σκοπό την ανεύρεση γαμβρού.

Δεν έφτανε στην Μπλέικ να δείξει και μπούτι και στήθος, οπότε έσκισε το μπλουζικό στο πλάι, φόρεσε μαγιό (είναι γνωστό το άλλοθι “δεν κατάλαβα γιατί σοκάρεσαι, στην παραλία βλέπεις περισσότερα”) και όλο αυτό το λουκ το ονόμασε… δεν ξέρω, ανύπαρκτο boho;

Των άκρων όμως αυτό το κορίτσι, αυτό σκέφτηκες; Λάθος. Το υπερβολικό layering είναι σατανικά εσκεμμένο για να έχει ο *insert famous Hollywood actor name here* περισσότερα ρούχα να βγάζει. Το δώρο και το περιτύλιγμα, φαντάζομαι στον  “Θησαυρό” με κάτι τέτοια συμβούλευαν τις αναγνώστριες να τονε ρίξουν.

Το τούλι είναι διαφανές, και από μέσα έχει νταντελικό, επίσης διαφανές. Δεν είμαι και καμιά πρωτάρα.

Το πρότυπό μου είναι η στολή της Nεράιδας του Χιονιού. Αλλά slutty.

Για να μην την κατηγοράς, φόρεσε σουτιέν. Άσπρο βέβαια, που φεγγίζει. Θα μάθει. H πρώτη φορά είναι δύσκολη.

Χαχ, τι, νόμιζες ότι είναι ζιβάγκο; Μέχρι βρακί φτάνει καλέ, να, κοίτα.

Μου είπανε ότι λέει, ή πάνω μέρος αφήνεις ακάλυπτο, ή κάτω. Θα το δοκιμάσω, αλλά μόνο αν βρω το χειρότερο Marc Jacobs που έχει ραφτεί ποτέ.

Αυτό το ντύσιμο μού αρέσει. Ναι. Καμιά φορά, μέχρι και εγώ είμαι αδύναμη.

Ααα εδώ ντύθηκα ανεμώνα. Αλλά slutty.

Update: Μετά από απαίτηση ξινής και απαιτητικής αναγνώστριας, ανανεώνω την πληροφορία με ετούτο το φόρεμα της Blake από τα Emmy 2009 με το χριστούγεννο στον ώμο – μάντεψες σωστά: Έχει ντυθεί βοηθός Αη Βασίλη. Αλλά slutty.

Photos: WENN, AFP, Getty, Splash, Just Jared

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.