Χαρίζει η ομάδα: η Caudalie είναι φίλη σου

Εσύ που με τέτοιο ήλιο και τέτοιο φως άνοιξες σήμερα το πισί σιχτιρίζοντας πίσω από την οθόνη, είσαι φίλη μου και θα σε φροντίσω. Πριν με ευχαριστήσεις, στην πραγματικότητα θα σε φροντίσει η Caudalie. Η Caudalie κάνει το αυτονόητο και βασίζει τα προϊόντα της στο σταφύλι και το νερό του, το eau de raisin – καιρός ήταν, όλοι ξέραμε πως ευφραίνει καρδίαν, τώρα ευμορφαίνει και πρόσωπο (γλωσσολογία, μεταπτυχιακό, μη νομίζεις, όλα κολλάνε). Δηλαδή, κοίτα το spa, κοίτα μέρος, σαν το μπαρ των πιο ανοιξιάτικων ονείρων σου, αλλά για να μεθάει από χαρά το δέρμα (το τραβάω με τα λογοπαίγνια), σαν ένα κελάρι με τα πιο παλιά κρασιά που θα κάνουν εσένα να δείχνεις καινούργια (δεν έχει άλλο, μηδένισα).

Εσύ πρέπει μόνο να μου γράψεις με ένα comment γιατί πιστεύεις ότι σου ταιριάζει η Caudalie και ίσως είσαι μια από τις έξι νικήτριες που θα πάρει σπίτι αυτή τη shopping bag

γεμάτη με τα ακόλουθα:

Moisturising Sorbet (τζελ που καταπραΰνει την επιδερμίδα, σειρά Vinosource)

Moisturising Matifying Fluid (ενυδατική κρέμα με ματ υφή, σειρά Vinosource)

Thirst Quenching Serum (βιολογικό νερό εντατικής υγρασίας, σειρά Vinosource)

Crushed Cabernet Scrub (προϊόν απολέπισης που θρέφει την επιδερμίδα και τη διατηρεί απαλή -star προϊόν της μάρκας)

Beauty Elixir (νερό ομορφιάς για στιγμιαία αναζωογόνηση: λιαίνει, φωτίζει, συσφίγγει και είναι ό,τι πρέπει για βάση μακιγιάζ – star προϊόν της μάρκας)

Μην εντυπωσιάζεσαι, από σκονάκι τα λέω, να τα βάζω στη μουρίτσα θέλω μόνο. Και αφού μιλάμε για την Caudalie, πρέπει να γνωρίζεις πως είναι μια (πρώην μικρή) οικογενειακή επιχείρηση, με έδρα κάπου στη γαλλική εξοχή, ακριβώς δηλαδή εκεί που ιδανικά θα παρασκευαζόταν οτιδήποτε βάζεις στο πρόσωπό σου, πως εμμένει στο απόλυτα φυσικό των καλλυντικών της και πως διαθέτει μέρος των κερδών σε οργανώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος. Και κάτι τέτοια μετράνε στις περιόδους που το ηθικό, στα πάντα, αξίζει να βγει λίγο στο προσκήνιο. Τελείωσε η κατήχηση. Ας αρχίσει ο διαγωνισμός. Και ας διαρκέσει ως την Κυριακή.

918 Comments