Χαρίζει η ομάδα frock ‘n’ roll

H Δημήτρια είναι μια από τις πιο όμορφες ιδιοκτήτριες καταστήματος στην Αθήνα, τα έχουμε πει αναλυτικά εδώ. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε στιγμή δεν είναι μια κατάλληλη στιγμή για να δεις φωτογραφία μιας ωραίας γυναίκας, οπότε να:

 

Dimitria Frock 'n Roll

Αυτό που δεν είχαμε πει τότε είναι πως η Δημήτρια αποφάσισε να δώσει σε μια τυχερή αναγνώστρια του Fashionism ένα δώρο, για να γιορτάσουμε μαζί το ότι έχουμε αισίως 2013, για να μη θεωρήσεις δηλαδή το έτος γρουσούζικο. Το μαγαζί της, το Frock ‘n Roll, επιπλέον, θέλει να σου επιστήσει την προσοχή στο νέο logo του Fashionism, με tagline το For the Fashion Unconscious, την περήφανη σημαία τού τι είμαστε, από ποια σκοπιά βλέπουμε τη μόδα, τι κάνουμε και σε ποιους απευθυνόμαστε: σε όλους. Τα δώρα που θα πάρει σπίτι της η τυχερή είναι συμβολικά για το site, κάπως: Το πρώτο είναι ένα προσωπικό αγαπημένο μου κομμάτι που φοριέται με τα πάντα και δεν έχω καταφέρει να αποχωριστώ από το 2008 που είδα να το φοράει η Kate Moss (ε άμα περάσουν 5 χρόνια, θεωρείσαι πια κλασικός), το κολάν από γυαλιστερό βινύλ:

Frock 'n Roll Vinyl Leggings

Και το δεύτερο, ένα λευκό t-shirt από καλό βαμβακερό (το τονίζω αυτό, γιατί ξέρω τι κυκλοφορεί) με το tagline που σου έλεγα, το οποίο έχει φτιάξει μόνη της, με χέρι, όχι με στάμπα, η Δημήτρια. Το λοιπόν. Ζήτω οι άσχετοι με τη μόδα:

Frock 'n Roll Fashionism Tee

Για να κερδίσεις το συνολάκι πάνω-κάτω, θα ακολουθήσεις τη γνωστή διαδικασία, κάνεις like στο page και ευφάνταστο comment, όχι εδώ, αλλά στο facebook page, ακριβώς ΕΔΩ. Μετά θα μπεις στην κλήρωση, και αν είσαι τυχερή, το σετάκι θα έρθει σπίτι σου, έτσι, για να μας θυμάσαι. Ο διαγωνισμός τελειώνει την επόμενη Τρίτη. Και όσο για το Frock ‘n Roll, δεν τελειώσαμε ακόμα. Επιφυλασσόμεθα.

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.