Couchella, take 2

Για να αποφύγω τη σκόπελο του σεφερλικού αστείου που εδώ το έχω, δεν θα πω γιατί ήταν το δεύτερο σαββατοκύριακο Coachella ήταν όνομα και πράγμα (αλλά αν σκέφτηκες “επειδή πήγαν όλοι οι δεύτεροι”, μέσα είσαι) και θα ξεκουράσω τα μάτια σου με λίγη Rosie Huntington-Whiteley.

Δεν θέλω βλέπεις να σε πάρω από τα μούτρα με την πρώτη γουλιά καφέ. Χάρμα η Ρόζι. (α, θυμίσου σε παρακαλώ να κάνεις κλικ πάνω στις φωτογραφίες για να τις βλέπεις μεγαλύτερες ε).

Κάθισε. Έλα να συζητήσουμε λίγο για την Zoe Kravitz. Δεν με πειράζει που ακόμα και η Kim Kardashian σε συγκριση μαζί της είναι πιο χρήσιμο γρανάζι στη λειτουργία της κοινωνίας. Δεν με πειράζει που ό,τι κάνει το κάνει ως Κόρη, αυτές είναι τα νέα icons σου λέει. Με ενοχλεί αυτό το ανεπαίσθητο au naturelle μουστακάκι, η αχνή φαβοριτούλα που δεν τη σκιάζει χαλάουα καμιά, η μυρωδιά χόρτου που βάζω στοίχημα ότι πνίγει το διαμέρισμα όπου αράζει σε φάση κουλ φιλαράκι όποιος θέλει, και AYTO το cameltoe. Και ότι έχει κάνει τον Lonely Boy από τραγανό λουκουμάκι εστία μικροβίων, ναι, και αυτό με ενοχλεί.

Την Μέρα Πρώτη, ο Θεός έφτιαξε τα ψάρια. Δεν τα έκανε πολύ διακριτικά. Ούτε πολύ έξυπνα. Μια λάθος κίνηση, ουπς, δίχτυ.

Την Μέρα Δεύτερη η Emma Roberts άρπαξε μια πούντα και φόρεσε ότι πιο ζεστό είχε στη slutty βαλίτσα της.

Η Melanie Griffith ήρθε ινκόγνιτο στο φεστιβάλ, για να βεβαιωθεί ότι τα παιδιά της δεν ντύνονται σαν τη Zoe Kravitz.

Μια ενδελεχής μελέτη πάνω στο πώς να είσαι απεριποίητος και scruffy στέλνοντας ταυτόχρονα ανεξέλεγκτα κύματα ευωδιάς, σαμπουάν και μανούλας από όλα τα πίξελ της φωτογραφίας σου.

Σου έχω πει την ιστορία. Κάθομαι να ξαποστάσω στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, σκαλιά εκκλησίας, μωρό κοιμισμένο σε μάρσιπο, φόρμα, κλάμερ. Κυρία με μοβ μαλλί και Anais Anais με πλησιάζει, σκύβει, μου δίνει ένα ευρώ. Έτσι που λες Αλίσια. Από τα χειρότερα, αλλά δεν είμαι εγώ που θα κρίνω τη μάνα που δεν έχει χρόνο να σκαρώσει ένα ωραίο συνολάκι.

Δεν θα πήγαινα σε φεστιβάλ σαν τη Ρίκα Διαλυνά σε διακοπές στην Αίγινα, αλλά θα ήθελα να μπορούσα να πάω.

Δεν έχω να πω πολλά, απλά ότι το γρασίδι που πατάει πάνω του η Dita θέλω να το μαζέψω με σουγιά, να το βράσω και να πιω το ζουμί του με ευλάβεια.

Τρίτη καταπληκτική εμφάνιση, και πρόσεξε λίγο στις άκρες των τριών φωτογραφιών τις φίλες της Dita. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ποιο παρεάκι γύριζε τα κεφάλια και ποιες δεν πέρασαν ούτε μια νύχτα στο Ηθών.

Ίσως είναι που η Kristen μοιάζει μονίμως να ζει το Winter’s Bone αλλά αλέγκρο, με Lynyrd Skynyrd να παίζουν αδιάκοπα στο τροχόσπιτο, αλλά με πείθει. Πώς να στο πω. Η Zoe Kravitz το παλεύει, η Kristen το πιστεύει.

Ό,τι λέει το μπλουζάκι.

Σωστή η Katy αλλά υπάρχει και αυτό το θέμα, που είναι τόσο όμορφη, και έχει κατοχυρώσει τόσο πολύ το cartoon chic, που ό,τι και να βάλει σπανίως με ξενίζει.

Photos: WENN, Just Jared

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.