Τρου.

Αφού αυτομαστιγώθηκα στον πηγαιμό από Ηλιούπολη προς Κυψέλη που παρέλειψα να ενημερώσω τους άντρες αναγνώστες (και τους δύο) ότι το Dressing Bar έχει μια ολόκληρη κρεμάστρα με αντρικά, μισά εκ των οποίων σε προσφορές, έτριψα το πηγούνι μου κοιτώντας το ταβάνι (είναι η φάτσα που παίρνω όταν σκέφτομαι) και είπα, να ωραία ιδέα.

Να τα δείξουμε τα αντρικά, ελλήνων σχεδιαστών πάντα υπενθυμίζω, με μια υπερπαραγωγή δημοκρατοποιημένης μόδας (I have a dream) όπου τα ρούχα δεν θα τα φοράνε μοντέλα αλλά αγόρια κανονικά. Από αυτά, δηλαδή, που βρίσκεις στον διπλανό διάδρομο του σούπερ μάρκετ, το καρότσι σου τρακάρει το δικό τους και δεν σηκώνεις τα μάτια να τους κοιτάξεις ενώ ο χρόνος σταματάει και αρχίζουν να παίζουν βιολιά, αλλά σου έρχεται να τους βρίσεις. Φυσιολογικά πράγματα. Τα αγόρια βρέθηκαν και έγινε εξαιρετική δουλειά, το βλέπεις. Έξτρα πόντους για τα βλέμματα αμηχανίας του ερασιτέχνη, που όσο να πεις δίνουν στη φωτογράφιση. Και άμα τους έβλεπες πώς είχαν έρθει πριν, με τα μακό τους και τις βερμουδίτσες τους, θα έκανες και ένα “ω” θαυμασμού. Γιατί αλήτες τους πήραμε, λόρδους τους βγάλαμε. Δικό σας.

Παναγιώτης: Ζακέτα Ioanna Kourbela
  
Χρήστος: Τ-shirt Ioanna Kourbela, παντελόνι Stelios Koudounaris, κασκόλ Camelotte
 
Βασίλης: T-shirt Inkhead for Dressing Bar (αποκλειστικά στο συγκεκριμένο κατάστημα), ζακέτα Ioanna Kourbela, παντελόνι Stelios Koudounaris
 
Βασίλης: t-shirt Inkhead for Dressing Bar, ζακέτα Stelios Koudounaris, παντελόνι Ioanna Kourbela
  
 
Θοδωρής: βαμβακερό φράκο Stelios Koudounaris, παντελόνι φόρμας Ioanna Kourbela, t-shirt Ioanna Kourbela
 

Τις φωτογραφίες τράβηξε ο Θοδωρής Μάρκου, εκτός από την τελευταία, που την τράβηξε ο Βασίλης Χρηστίδης
(επειδή, καταλαβαίνεις, ο Θοδωρής πώς να τραβούσε τον εαυτό του). Επίσης, πολλή δουλίτσα έβγαλε η Στέλλα.

28 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.