Θρανία μόδας

Ποτέ δεν μπορεί κανείς να τα έχει όλα, πράγμα που, Μεγάλη Εβδομάδα που είναι, εν σοφία εποίησε, πιστεύω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό μεταφράζεται στο ότι εγώ χθες έκανα το πρώτο μπάνιο στα νερά και κάτω από τον ήλιο της Αττικής, αλλά στο βροχερό Λονδίνο η Σοφία πήγε στην ομιλία του σχεδιαστή και γνωστού χιουμορίστα Michael Kors στο Vogue Festival, μια συνέντευξη, ουσιαστικά, που του πήρε η φίλη του Yasmin Le Bon. Ο Michael Kors μου αρέσει πάρα πολύ τις δύο-τρεις τελευταίες σεζόν, αλλά τρελαίνομαι και για τη Yasmin Le Bon, οπότε της είχα πει (όπου “πει”, και “αγγαρέψει”) να μου πει τα κουτσομπολιά.

Michael Kors Southbank Centre

Michael Kors Southbank Centre

Michael Kors Southbank Centre

Tο Vogue Festival γίνεται στο Southbank Centre. H συγκεκριμένη ομιλία ήταν στο Queen ELizabeth Hall, και ήταν sold out εβδομάδες πριν, όπως και όλες οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ. Έξω από το Southbank Centre είχε φωτογράφους και bloggers που φωτογράφιζαν τον κόσμο και τα διάφορα σούργελα/φρικιά (είχε και τέτοια) που εμφανιζόταν. Για να μπεις στον χώρο, έπρεπε να έχεις πρόσκληση. Μέσα, άλλοι φωτογράφοι και bloggers, το Vogue Cafe και το Vogue Braid Bar, όπου σου πλέκανε τα μαλλιά. Μπορούσες να διαλέξεις 1 από 5 στυλ: fishtail, french, beach, boho και wraparound.

Michael Kors Southbank Centre

Τη συζήτηση προλόγησε η Alexandra Shulman. Ούτε που θυμάμαι τι φορούσε. Κάτι αδιάφορο ήταν σίγουρα… Μετά βγήκαν στη σκηνή ο Michael Kors και η Yasmin Le Bon, κάθησαν στον καναπέ και ξεκίνησαν με μια αναδρομή στην καριέρα του Kors και διάφορες φωτογραφίες από τα νιάτα του, ξεκινώντας από μία όπου ήταν 5 χρονών, στον δεύτερο γάμο της μητέρας του. Στην πορεία είπε για την πρώτη του δουλειά σε ένα κατάστημα στη Νέα Υόρκη και τα πρώτα του shows. Οι φωτογραφίες από τα 80s και τα 90s ήταν απίστευτες. Η Yasmin ήταν λίγο ενοχλητική… Δε τη λες και χαρισματικιά, τουλάχιστον ως “δημοσιογράφο”. Φορούσε δε ένα Michael Kors σύνολο, αυτό το χιλιοφορεμένο (βλέπε Cat Deeley, Miroslava Duma) με τις ρίγες, αλλά τη βερσιόν που καλύπτει τους κοιλιακούς.

(Εγώ βρήκα τι φορούσε η Alexandra:

Michael Kors Southbank Centre

και θυμάμαι και το ντεπιεσάκι που εννοεί η Σοφία, ήταν γαλλίζον και μπριζιτμπαρντίζον… 

Michael Kors Southbank Centre

από τα αγαπημένα μου της σχετικής κολεξιόν)

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της συζήτησης, άνοιξε η πλαϊνή πόρτα και πολύ διακριτικά μπήκε στην αίθουσα η Anna Dello Russo με καπελαδούρα και outfit Yves Saint Laurent.

(τη βρήκα:)

Michael Kors Southbank Centre

Κάθισε σε μια θέση στη μέση της αίθουσας με την ΡΑ της και παρακολούθησε ήσυχα ήσυχα τη συζήτηση, η οποία συνέχισε με ανέκδοτα και πλακίτσες του Kors. Ο κόσμος γελούσε και στο τέλος είχε Q&A. Μόλις τρία άτομα πρόλαβαν να κάνουν ερωτήσεις – όχι πολύ έξυπνες δυστυχώς. Μία κοπέλα μάλιστα ρώτησε αν μπορεί να δουλέψει για τον Kors. Αυτός της απάντησε να αφήσει το CV της σε έναν από τους συνεργάτες του. Αν τα καταφέρει θα φαρμακωθώ!

Όσες φωτογραφίες δεν είναι της Σοφίας, είναι από vogue.co.uk και morganodonovan.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.