Ο καλύτερος γιατρός

Στη γραμμή των συμπτώσεων, προϊόντων τυχαιότητας στα οποία πασχίζουμε να δώσουμε νόημα, προστίθεται η απόφαση της Τόνιας, σχεδιάστριας Nidodileda, να ονομάσει το αγαπημένο μου για φέτος φόρεμα “Chronos”, σε μια συγκυρία που τα υπαρξιακά μου με τον χρόνο μόνο νέον πινακίδες δεν έχουν βγάλει να αναβοσβήνουν πάνω από το κεφάλι μου. Γεγονός που κάνει το υπαρξιακό μου κάπως διακριτικό τελικά, ας του το αναγνωρίσουμε.

To Chronos, κάτι σαν Τον Αρχηγό της φετινής συλλογής που αποφασίστηκε να φωτογραφηθεί στην Καππαδοκία από τη Μάρα Δεσύπρη, κάτι σαν Την Αρχηγό των φωτογράφων μόδας, είναι διαφανές nude με ανοιχτή πλάτη και μαύρα art deco σχέδια τα οποία ναι, κάνουν αυτό το nude ένα nude που επιτέλους μπορώ και ΕΓΩ να φορέσω (δεν ξέρω αν έχετε παρακολουθήσει το μοδιστικό μου δράμα κατά το οποίο αγαπώ από τα βάθη της ψυχής μου τα nudes αλλά δεν μπορώ να φορέσω nudes γιατί νομίζω ότι “με σκοτώνουν”. Ναι, είναι πολύ προσφιλής μου συνήθεια να επαναλαμβάνω τη λέξη-κλειδί μέχρι να εμπεδωθεί. Nude nude nude nude).

Στη ρεαλιστική ροή της καθημερινότητας όπου δεν είναι λύση για κανένα πρόβλημα η ομορφιά κανενός πράγματος, πόσω μάλλον ενός φουστανιού, η ομορφιά αυτή μπορεί για μερικά δευτερόλεπτα να σταθεί μόνη της, και αυτό είναι κάτι ωραίο και περίεργο, δεν είναι;

Τέλος πάντων.

Αυτές εδώ τις (αρετουσάριστες, για να φανεί ότι ο ακόμα περισσότερος ρεαλισμός δεν μειώνει τη μαγεία του ρούχου, όπερ έδει δείξαι) φωτογραφίες τις ονομάζω C + C = LFE.

 

Nidodileda Chronos

Nidodileda Chronos

Nidodileda Chronos

Nidodileda Chronos

*** Τη φωτογράφιση επιμελήθηκε ο Θοδωρής Μάρκου
Αν αναρωτιόσασταν. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.